wally

De Ferretti Group heeft de nieuwste toevoeging aan haar groeiende aanbod van snelle, leuke en stijlvolle tenders aangekondigd: de 43wallytender. Op dit 13 meter model is een nieuw gecreëerde ‘center cockpit’ ontwerp. Deze biedt alle nodige bescherming van een cockpit en biedt tegelijk de mogelijkheid voor een walkaround. Dit houdt in dat je aan boord kan genieten van het gevoel van de open lucht met de extra veiligheid en comfort die je meestal alleen krijgt bij een meer gesloten boot.

“Dankzij Wally’s iconische designerfgoed en innovatie die in meer dan 25 jaar is ontwikkeld, heeft het team een frisse nieuwe kijk op het middelste deel van de boot en het gebruik ervan geïntroduceerd. Hierdoor is het nieuwe ‘center cockpit’ concept ontstaan. Tegelijkertijd zijn we er opnieuw in geslaagd ons aanbod te ontwikkelen om de jachteigenaren van vandaag en morgen tevreden te stellen door de normen voor dagjachten te verhogen”, aldus Stefano de Vivo, de managing directeur van Wally. “Met de gebruikelijke mooie uiterlijk en buitengewone prestaties van Wally, zal deze nieuwste toevoeging aan de Wally-familie zeker een maatstaf voor de toekomst zijn.”

Inspiratie van decennia

De 43wallytender blijft trouw aan de kenmerkende stijl en geest van Wally en drijft tegelijkertijd het aanbod van het bedrijf in een nieuwe richting. Dit allemaal met het oog op de designs van de afgelopen 2 decennia, die nog altijd blijven inspireren. Met name de overeenkomsten met de eerste generaties Wally-aanbestedingen, waaronder de Wallytender, WallyOne en 47wallypower, zijn het duidelijkst.

De 43wallytender maakt ook gebruik van het zeilerfgoed van Wally via het gelamineerde zeil dat over de koolstofvezelopbouw van de T-top is gemonteerd. Dit kenmerk geeft het gevoel van leven in de open lucht met tegelijkertijd beschutting tegen de zon.

Eindeloze mogelijkheden

Uiteraard kan een aantal elementen op de 43wallytender worden aangepast aan de wensen van de eigenaar. Zo is de carbon T-top standaard om bescherming te bieden, maar deze kan worden geëlimineerd als het schip in een beperkte ruimte opgeslagen moet worden. De cockpit heeft zitbanken in bankstijl om een meer sociale omgeving te bevorderen. Het jacht beschikt standaard over een koelkast en een geïsoleerde ijskast, evenals een zwemtrap van koolstofvezel. Een tweede, grotere koelkast en ijsblokjesmachine zijn optioneel verkrijgbaar, evenals een dieselgenerator, airconditioning zowel binnen als buiten in de cockpit, SeaKeeper-stabilisatiesysteem en geautomatiseerde intrekbare zwemtrap / passerelle (zoals te zien op de 48wallytender).

De geheel nieuwe 43wallytender wordt onthuld op het Cannes Yachting Festival 2020, 8-13 september 2020.

Houd ons in de gaten voor al het nieuws omtrent het Cannes Yachting Festival.
Nog op zoek naar een eigen boot? Bekijk hier ons gehele aanbod.