Abjet 290

Boot Akkrum introduceerde tijdens Boot Holland een nieuwe jettender. Wat meteen in het oog springt bij de Abjet 290 is de breedte ten opzichte van de lengte van de boot. De jongste telg van AB Inflatables is een bescheiden 2,90 meter lang. De breedte van 1,70 meter mag je echter best extreem noemen.

Het is dan wel een beetje vol aan boord van de Abjet 290, maar het maakt de boot geschikt voor vier personen. Het gewicht is slechts 300 kg. De bodem is gemaakt van polyester met een flink motorcompartiment “midscheeps”. De diameter van de tube bedraagt 41 cm. Aangedreven door een Rotax 90 ACE heeft de Abjet een motorvermogen van 90 pk. Goed voor een snelheid van 66km.

De nieuweling is de kleinste in de line-up van AB Inflatables. Voor doorgroeiers zijn er ook Abjets in de maten 330, 380 3n 430 beschikbaar. Meer informatie: www.bootakkrum.nl

Groot botenaanbod

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk eens het grote botenaanbod op onze website. Grote kans dat je precies de boot vindt waar je naar op zoek bent. Zoek direct in het aanbod. Of bekijk hier nog meer watersportnieuws.