Bavaria C42

De nieuwe Bavaria C42 is een herkenbaar familielid uit de C-line maar met de harde kimmen van het achterschip en een V-vormige boeg toch helemaal van deze tijd. De opgefriste designtaal is niet alleen goed voor de zeileigenschappen, de interieur ruimte profiteert er ook van. Dubbele tweepersoons hutten in het achterschip en een riante eigenaarscabine met een ligoppervlakte van 180cmx210cm in de boeg. Veel licht door de grote ramen en lekker veel vloeroppervlak voor een optimale bewegingsruimte.

Bavaria C42

Met ruim 100m2 zeiloppervlak zit het met de vaareigenschappen ook goed. Evenals de grotere modellen, is de Bavaria C42 standaard uitgerust met een keerfok. Optioneel kan ook voor een grotere fok worden gekozen.

Bavaria C42

Bij het ontwerpen van de dekindeling heeft Bavaria Yachts zich toegelegd op het plezier van het zeilen. De boeg en het gangboord bieden een grote hoeveelheid ruimte voor een zeiljacht van dit formaat. Bovendien is de L-vormige zitbank in de kuip een ruimtewinnaar. Aanvullend is er een zithoek op de bovenbouw voor het zonnebaden. De schipper heeft vanaf beide stuurposities een perfect zicht op de zeilen, de navigatie-instrumenten en de zee. Aan boord is er tevens voldoende opbergruimte.

Bavaria C42

Introductieprijs € 191.059

Lengte over alles 12,38 m, Breedte 4,29 m,  Zeiloppervlak 100,60 m², Leeggewicht 9678 kg

Beleef de nieuwe Bavaria op de aanstaande Boot Düsseldorf, Hal 17, stand C43

Meer informatie: www.westside-sailing.nl

Op zoek naar een Bavaria? Kijk dan ook eens naar het Bavaria boten aanbod op BotenteKoop.nl.