Belgian Boatshow

De Belgian Boat Show, ook wel de watersportbeurs voor alle watersport-, waterrecreatie en watertoerisme aspecten voor zowel op de binnenwateren, in de branding als op zee. Bezoek de Belgian Boat Show van woensdag 5 februari t/m zondag 9 februari 2020.

Een waaier aan boten en jachten voor de pleziervaart, de grootste keuze in modellen en merken voor ieders budget: die vind je op de 32ste editie van de Belgian Boat Show. Hier verzamelen zich ook alle gespecialiseerde leveranciers van toebehoren, veiligheidsmateriaal, kleding en motoren.

Ben je beginner? Hier heb je de kans om rechtstreeks al je vragen te stellen aan de vertegenwoordigde vaarscholen en opleidingscentra, waterwegbeheerders, uitbaters van jachthavens en aanbieders van een uitgebreid aanbod in tweedehandsjachten.

Belgian Boat Show op de stijgers

Activiteiten

Zoals elk jaar zijn er weer enorm veel activiteiten op de Belgian Boat Show. Zo kan je waterskiën, skimboarden en troswerpen. Daarnaast is er een zeilsimulator, hindernisbaan en zijn er radiogeleide bootjes aanwezig. En als dat allemaal niet genoeg was, is er ook nog is een modeshow aanwezig plus een presentatieplein. Zo is het voor het hele gezin voldoende te ondernemen en te ontdekken.

Ook zijn er opleidingen die worden aangeboden op de beurs. Zo zijn er vaarscholen die jou kunnen helpen bij praktijk en theorie lessen. Altijd al willen beginnen aan een stuurbrevet of wil je leren diepzeeduiken? Begin dan met een bezoek aan de Belgian Boat Show! Klik hier om alle activiteiten op de beurs te bekijken.

Activiteiten en demonstraties op de Belgian Boat Show

Groot aanbod van boten

De Belgian Boat Show toont een groot aanbod in boten. Zoals sportcatamarans en eenheidsklasseboten naast een keur aan kajuitjachten. Gemotoriseerd vind je er opblaasboten voor als bijboot bij een groter jacht, lichtgewicht in een luxe, comfort of sportieve versie. Natuurlijk ook RIBS, de 4×4 van de zee met een harde V-bodem en opblaasbare tubes.

Je vindt er sloepen voor recreatie toertochten op beschut en half open water. Of jet ski’s, ultieme machines met jet aandrijving. Daar horen natuurlijk ook sportboten bij. Open motorboten met een hoog snelheidspotentieel. Om mee te cruisen of voor wakeboard en waterski activiteiten. Vis- en hengelboten, specials voor de sportvisserij op beschut water of op zee en kajuitjachten. Zowel snelle halfglijders of waterverplaatsers met leefcomfort voor weekendverblijf of lange reizen.

Botentekoop.nl op de Belgian Boat Show

Zoals elk jaar is natuurlijk Botentekoop.nl ook aanwezig op de Belgian Boat Show. Samen met een deel van ons team staan met veel plezier op de beurs. Hier delen wij ons Botentekoop magazine uit. Iedere bezoeker krijgt een milieuvriendelijke tas met het Botentekoop magazine meer naar huis! Heb je vragen aan ons of wil je graag een praatje komen maken? Kom gerust langs onze stand!

Praktische info Belgian Boat Show

Tijden:

Woensdag 05-02 van 12:00 t/m 20:00
Donderdag 06-02 van 12:00 t/m 20:00
Vrijdag 07-02 van 12:00 t/m 22:00
Zaterdag 08-05 van 10:00 t/m 18:00
Zondag 09-02 van 10:00 t/m 18:00

Adres:

Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1
BE-9051 Gent
Tel: +32 (0)9 241 92 11
www.belgianboatshow.be

Toegangsprijzen Belgian Boat Show 2020

Ticket aan de kassa: € 10,-
Reductietarief via online voorverkoop: € 8,50 gedurende het weekend en € 5,50 tijdens de weekdagen
Gratis toegang voor kinderen t/m 16 jaar (indien vergezeld door een volwassene)

Tip: koop je kaartje alvast online.

Botentekoop.nl

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk eens het grote botenaanbod op onze website. Grote kans dat je precies de boot vindt waar je naar op zoek bent. Zoek direct in het aanbod. Voor meer watersportnieuws klik je hier.

Meer lezen over nautische beurzen? Lees van verder op onze Blog.