Pirelli

BestBoats International Yachtbrokers is per 1 januari van dit jaar de exclusieve Benelux-dealer voor Pirelli jettenders en geautoriseerde dealer voor Pirelli ribboten. Een aanwinst voor Boulevard Nautique, de verkoophaven in Roermond waar Best Boats hoofdkantoor gevestigd is. Pirelli biedt een complete serie hoogwaardige designtenders die ontworpen zijn als bijboot voor grotere zeiljachten, motorkruisers en de garage van superyachts.
Pirelli
Best Boats is overduidelijk een jachtmakelaar van deze tijd. Als geen enkel ander speelt de jachtmakelaar in op de eisen van de tegenwoordige consument. Kwaliteit staat centraal en dat kom je in alle onderdelen van het oriëntatie-, verkoop- en afleveringsproces tegen. Directeur Arie Drenth: “Met een jarenlange ervaring in de branche en een gezonde hoeveelheid liefde voor jachten in het algemeen, begeleiden wij onze kopers vanaf de allereerste ontvangst tot aan de oplevering aan het nieuwe jacht. Het verkooptraject nemen wij voor jachtbouwers zoals het Italiaanse Pirelli, geheel uit handen. We zien het als een uitdaging om Boulevard Nautique Roermond als een unieke verkoophaven op de kaart et zetten waar de exclusieve producten van Pirelli Pzero tenders en ribs volledig tot hun recht komen”.
Pirelli

Pirelli en Tecnorib

Performance is een Pirelli-feature die niet alleen op een F1 circuit te zien is. Ook op het water zijn de boten van dit illustere bandenmerk tot topprestaties te bewegen met een styling zoals alleen Italianen dat kunnen. In onze regio is het merk als bouwer van boten niet zo bekend. Toch maakt Pirelli als sinds de jaren vijftig opblaasboten waarmee vele Italianen de kustlijn hebben verkend. In het begin van deze eeuw is Pirelli een licentieovereenkomst aangegaan met Tecnorib, een bekende producent van designribs in het hoogste segment.
Pirelli en Tecnorib werken nu meer dan tien jaar samen waaruit een aantal prachtige modellen zijn voortgekomen. Rib’s, jettenders en cabins tot maar liefst 19 meter lang. Hoewel de boten een eigen identiteit hebben en geen uitvergrote of verkleinde kopie van elkaar zijn, is er ook een overeenkomst. Op de tube van elk exemplaar is een kopie van het Cinturato Blue Wet loopvlakpatroon te vinden. Regenbanden uit het Formule 1 circus als een eerbetoon aan Pirelli’s speciatiteit in ‘extreem natte’ omstandigheden.
Pirelli

Primeur in Nederland

Best Boats beschikt in de verkoophaven te Roermond over een echte wereldprimeur. Het laatste Pirelli model is de J33. Nog maar net op Boot Düsseldorf aan het publiek gepresenteerd als Azimut Special Edition. Deze uitvoering van de nieuwe Pirelli jettender is geheel in de kleurstelling van het Azimut moederschip. Best Boats voorziet de nieuweling van alle ter zake doende opties als indicatie waar Pirelli toe in staat is. O.a. afgewerkt met carbon, voorzien van een 100Pk Textron jetmotor, buitenboordverlichting, uitgebreide audioinstallatie etc. De J33 is een compacte jettender van 3,3m lengte, breed 1,67 met een gewicht van 330kg.
Pirelli
Daarnaast presenteert Best Boats de S-Line. Een uitgebreide serie tenders die ontworpen zijn om als bijboot van een middelgroot jacht te dienen. Op een lengte van 2,8m tot 4,3m lengte wordt veel bereikt. Dit zijn bijboten die in stijl, uitstraling en prestatie een duidelijke meerwaarde hebben. Best Boats levert deze tenders als complete set direct uit eigen voorraad. Verschillende kleuren van de romp, bekleding en tubes, een uitgebreide keuze in motorisering tot en met een bijpassende trailer. De mogelijkheden die Boulevard Nautique biedt maakt het aanbod compleet, een proefvaart is geen enkel probleem.

Voor meer informatie:

Best Boats International Yachtbrokers
Maashaven 4
6041 TB Roermond
+31-(0)475-743705
pirelli@bestboats.nl
www.pirelli.bestboats.nl