Best Boats

Als makelaar en dealer van verschillende premium merken, heeft Best Boats nu nieuwe merken in het aanbod. Per 1 mei 2019 is deze jachtmakelaar voor de Benelux en Duitsland importeur geworden voor Riviera Yachts & Belize Yachts.

Op het grootste eiland ter wereld, omringd door drie oceanen en vier zeeën, ligt de werf van Riviera Yachts aan de goudkust van Australië. Hier worden deze uiterst luxueuze en duurzame jachten gebouwd, door een werf met liefde voor de watersport en voor functioneel design.

Het merk Riviera Yachts staat voor kwaliteit waar je op kunt vertrouwen, de jachten worden getest in de zwaarste offshore omgeving ter wereld. Het Riviera team bestaat uit 640 mensen en heeft in 39 jaar meer dan 5.400 jachten te water gelaten. Vandaag de dag wordt het merk internationaal geroemd om de ongeëvenaarde kwaliteit, de beste materialen, gebruiksgemak, comfort en smetteloze afwerking.

Riviera exporteert ongeveer 55% van haar jaarlijkse productie naar een wereldwijd dealernetwerk, uitgestrekt over alle continenten. Luxe cruisers van 39 tot 72 voet lengte zijn ontworpen en gebouwd in vijf verschillende line-ups.

Eigenaren kunnen kiezen uit de flybridge-serie, op snelheid ontworpen sportjachten, de avontuurlijke SUV-serie, long range flybridgejachten of de klassieke Belize motorjachten. Om deze introductie luister bij te zetten, geldt op dit moment een interessant ambassadeursprogramma.

Wil je graag kennismaken met Riviera Yachts, neem dan contact op met het Best Boats team via telefoonnummer +31 (0)475 74 37 05 of per mail via info@bestboats.nl 

Nu al nieuwsgierig? bekijk hier alle alle Riviera Yachts op Botentekoop.nl