Sinds 1964 is de Boarnstream uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse jachtwerven, waarbij ze sinds jaar en dag bekend staan om hun aandacht voor kwaliteit en schoonheid. De Boarnstream levert motorjachten in lengtes van 10 tot 30 meter. En daar nu is er een nieuw model aan toegevoegd: de Boarncruiser 37 Lounge.

Voor Boarnstream is het van groot belang om een boot jarenlang probleemloos mee te laten gaan. Ook onder extreme omstandigheden. Want wind, zout water en een verzengende zon zorgen voor een milieu waarin een boot die niet goed is afgewerkt, dat gaat laten zien.

Alle Boarnstream jachten worden vanaf de staalplaten in huis gebouwd op de werf in het noorden van het land. Elk nieuwe jacht kan worden gepersonaliseerd door op bestelling te bouwen. Zo ook het nieuwste model van de jachtwerf: de Boarncruiser 37 Lounge. Drie aspecten zijn kenmerkend voor deze laatste aanwinst: buitengevoel, comfort en stijl. De boot geeft een ultiem gevoel van beleving en klasse. Zo kan je volop genieten van zonnige dagen en kostbare buitenmomenten.

Eindeloze mogelijkheden

Een nieuwe specificatie die het model biedt voor een optimale lounge ervaring, is bijvoorbeeld de optionele wetbar. Een ultieme buitenkeuken die de lounge in de naamstelling rechtvaardigd

De 11.06 meter lange boot is van alle gemakken voorzien. De enorme master bedroom maakt het mogelijk om een mooie tocht met de boot te maken, zonder het gevoel te krijgen dat je ver weg bent van huis. Een volledig uitgeruste keuken, wc en douche ontbreken hier uiteraard niet. De ideale boot voor een ultieme lounge ervaring op het water.

Specificaties

Lengte11.06 m
Breedte3.60 m
Diepgang1.05 m
Doorvaarthoogteca. 2.20 m
Motorisering1 x 75 PK
CE categorieB
Type rompKnikspant
Maximale snelheid10 kn
Kruissnelheid7 kn

Meer watersportnieuws? Klik dan hier!
Zelf op zoek naar een boot? Bekijk ons gehele aanbod.