Boot Düsseldorf

In maart van dit jaar veranderde de wereld totaal. Door de Corona-pandemie moesten grote delen van Europa in lockdown. Dit had enorme gevolgen voor de horeca en voor de groepsgrootte bij activiteiten. Dit alles leidde tot de annulering van veel evenementen en de hoop dat we door isolatie snel terug naar het normale leven zouden kunnen gaan. Helaas laat dit nog even op zich wachten. Daarom heeft de directie van Boot Düsseldorf besloten de beurs te verplaatsen naar april 2021. 

Door het grote aantal besmettingsgevallen is de originele datum van 23 tot 31 januari 2021 verplaatst naar de periode van 17-25 april 2021. CEO Wolfram Diener van Messe Dusseldorf, het beursgebouw waar Boot Düsseldorf plaatsvindt: ‘Door het huidige aantal besmettingen kunnen we niet garanderen dat de beurs in januari 2021 kan worden uitgevoerd’.

17-25 april

Boot Dusseldorf verplaatst

In nauw overleg met partners en exposanten heeft Messe Dusseldorf een nieuwe datum in het voorjaar gepland. Daarnaast zeggen experts dat het aantal besmettingen in bijna alle Europese landen vanaf de lente van 2021 hoogstwaarschijnlijk zal dalen. Door deze ontwikkeling konden er nieuwe data worden geprikt voor de grootste indoor watersportbeurs van Europa. Boot Düsseldorf zal nu dus in 2021 van 17 tot en met 25 april plaatsvinden.

Alle aanmeldingen voor de originele datum blijven geldig. Bedrijven die zich nog willen aanmelden voor Boot 2021 in april zijn welkom. Voor meer informatie klik hier

Groot aanbod

Nog op zoek naar een boot? Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Bekijk ons grote, actuele botenaanbod. Of lees eerst nog meer watersportnieuws.