Boot Holland

De belangstelling voor de watersport neemt toe en verandert. Draaide het eerst met name om varen, tegenwoordig is dit watersport in de breedste zin van het woord. Boot Holland is traditioneel dé aftrap van het watersportseizoen en brengt dit alles samen op één inspirerende plek.

Door blijvende innovaties is Boot Holland uitgegroeid tot de meest vooraanstaande allround watersporttentoonstelling in de Benelux. De 29-ste editie is van 8 t/m 13 februari 2019 in het WTC Expo in Leeuwarden. Boot Holland biedt alles voor de watersport onder één dak met het grootste aanbod staalbouw van Nederland. Voor veel bedrijven is het dé plek om nieuwe boten en producten te presenteren.

Boot Holland

Interactief Funpaviljoen

Boot Holland blijft innoveren en inspelen op de behoefte van de watersporter. Zo zien we de afgelopen jaren een grote groei in vraag naar funsports als suppen, skimboarden, kiten, waterskiën en surfen. Deze sporten zijn vooral populair onder jongeren. Dit heeft geresulteerd in een interactief Funpaviljoen met een groot bassin waar je deze sporten zelf kunt ervaren.

Recreatiepaviljoen

En ook de recreatiesector groeit. Steeds meer mensen delen of huren een motor- of zeiljacht en ervaren zo de vrijheid van varen. De watersport bereikt hiermee een nieuwe doelgroep die voorheen niet het water op ging. Het Recreatiepaviljoen biedt een scala aan verhuurbedrijven, jachthavens en gebieden waar je met je boot naar toe kunt voor een vakantie.

Boot Holland

De  mooiste stalen jachten

Staalbouw is en blijft een belangrijke categorie. Zowel jong gebruikt als nieuwe motorjachten zijn te vinden op Boot Holland. Aan de imposante steiger presenteren o.a. Brandsma Jachten, Vedette Jachtbouw, Bootcentrum Geertsma de mooiste nieuwe stalen jachten.

Van alles te doen

Naast de staalbouw biedt Boot Holland een groot aanbod sloepen, open boten, tenders, rib’s en accessoires. En ook motoren in- en outboard, accessoires, dienstverlenende bedrijven, organisaties en verenigingen zijn te vinden op de beurs. De Klassieke schepen op het Varend Erfgoed Plein mogen niet ontbreken op een watersportbeurs van dit formaat. Vrijwel alle belangenverenigingen zijn vertegenwoordigd en er is een Kijk en Doe Paviljoen.

Boot Holland

Praktische informatie Boot Holland

Openingstijden

Vrijdag 8 februari : 10.00 – 18.00
Zaterdag 9 februari :10.00 – 18.00
Zondag 10 februari: 10.00 – 18.00
Maandag 11 februari: 13.00 – 21.00
Dinsdag 12 februari: 10.00 – 18.00
Woensdag 13 februari: 10.00 – 18.00

Entree

  • Entreekaart kassa: € 14,50
  • Entreekaart online: € 12,50
  • Parkeertarief: € 4,00
  • Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar oud

Meer informatie vind je op www.boot-holland.nl
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Klik hier om ons aanbod te bekijken