Bootaccessoires Vinkeveen

De watersport staat niet bekend als een budgetvriendelijke sport of hobby. Een wedstrijdzeiler zal de hardware aan boord vervangen zodra de concurrentie daar sneller mee lijkt te gaan. Toervaarders worden op eenzelfde manier geprikkeld om ook de laatste kaartplotter, led verlichting of commonrail diesel te installeren. Als de buurboot het heeft is het vast een goed idee en willen we het ook. Liefst met een groter schermpje, een nog hogere lichtopbrengst of nog meer PK’s. Alleen, wat doe je met de nog ongebruikt in het kistje zittende sextant, de scheepse olielamp met deuk waar een goed verhaal aan vast zit of de oude trouwe diesel die een kolossale omvang altijd zo fijntjes wist te combineren met lang starten, veel herrie en weinig vermogen maar het wel altijd deed.
Bootaccessoires Vinkeveen is hier op ingesprongen met een winkel die zich gespecialiseerd heeft in het verhandelen van gebruikte scheepsaccessoires. Bootaccessoires Vinkeveen is daar al in 1989 mee van start gegaan vanuit de gedachte dat veel watersportartikelen vaak nog best een volgend leven aankunnen. Het is namelijk een goed idee om een sextant als back-up aan boord te hebben. Niet iedereen zal LED licht als warm en gezellig ervaren en voor onderdelen kan die ene oude diesel van levensbelang zijn voor degene die er naar zoekt.
Bootaccessoires Vinkeveen

Breed assortiment bij Bootaccessoires Vinkeveen

Dat dit in de praktijk werkt bewijst de drukte in Vinkeveen. Naast afdankers en de bekende “toch maar niet” aankopen worden ook restpartijen, nieuwe artikelen en eigen import aangeboden. Er lopen natuurlijk veel snuffelaars rond in deze waterlooplein-achtige sfeer. Die vermaken zich prima want er is heel veel om aan te ruiken. Een weliswaar groeiende maar wel vaste groep zijn degene die iets inbrengen en van de verkoopopbrengst weer een ander tweedehands iets aanschaffen.
Bootaccessoires Vinkeveen

Inbreng

De werkwijze is overzichtelijk. Bij Bootaccessoires Vinkeveen kan men gebruikte of overtollige watersportartikelen inbrengen. Het personeel van de winkel pleegt de feitelijke verkoop. Inbrengen kan het gehele jaar door, bij voorkeur echter niet op zondag gezien de grote aanloop van kopers. Voor inbreng van motoren en andere grote artikelen is telefonisch overleg vooraf gewenst. De enige voorwaarde die voor de ingebrachte artikelen geldt, is dat ze goed en bruikbaar moeten zijn.
Bootaccessoires Vinkeveen

Garantie

Elke koper krijgt een week de tijd om te zien of het ingebrachte artikel goed en werkend is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan het artikel teruggebracht worden en krijgt men het volledige aankoopbedrag terug. De artikelen worden verkocht op basis van de informatie van de inbrenger. Bootaccessoires Vinkeveen is daarmee niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele gebreken. Indien een artikel na 2 jaar nog niet verkocht is gelieve de eigenaar het weer op te halen. Eventueel kan het ook worden afgevoerd door de winkel.
Bootaccessoires Vinkeveen

Webshop

Een sterk wisselend assortiment in gebruikte artikelen leent zich niet zo goed om in een virtuele winkel te presenteren. Maar dat geldt niet voor de nieuwe artikelen die een vaste plaats innemen. Hiervoor heeft Bootaccessoires Vinkeveen een uitgebreide webshop ingericht waarmee niet alleen de eigen regio maar heel Nederland wordt bediend.
Bootaccessoires Vinkeveen
Bootaccessoires Vinkeveen is een prima plek om overtollige artikelen te verkopen of tweedehands en scherp geprijsde nieuwe watersportartikelen in te kopen. In de loop der jaren is het assortiment uitgegroeid tot een interessante mix van tweedehands en nieuw, voornamelijk door eigen import of de aankoop van restpartijen. Met een constant wisselende collectie zit er eigenlijk maar een ding op, maak een uurtje vrij en snuffel er eens rond of neem een kijkje op de webshop van Bootaccessoires Vinkeveen.

Bootaccessoires Vinkeveen
Groenlandsekade 3
3645 BA Vinkeveen
0294 – 291460
www.bootaccessoiresvinkeveen.nl