bootstickers

Bij een boot, hoort een naam. En of die nou mooi, grappig of dromerig is: de naam van je boot moet duidelijk zichtbaar zijn. Je kunt kiezen om de naam er zelf op te schilderen, handig als je een vaste hand hebt. Maar het is ook mogelijk om bootstickers of bootborden online te bestellen, bijvoorbeeld bij de webshop van V.Z Creatief.

Inspiratie voor bootnamen

Voordat je een sticker of bord laat maken, heb je wel een goede bootnaam nodig. En we hebben door de jaren heen al heel wat originele bootnamen voorbij zien komen. Van sommige krijgen we een grote glimlach op ons gezicht. Op zoek naar inspiratie? Bored Panda heeft 68 bootnamen verzameld, zoals ‘Unsinkable II’, ‘In a meeting’ en ‘Vitamin Sea’. Ook de Hiswa heeft een selectie gekke bootnamen voor je gemaakt.

Bootstickers

De perfecte naam gevonden? Met een bootsticker zorg je dat de bootnaam goed zichtbaar is. De stickers van V.Z Creatief zijn makkelijk aan te brengen. Ook prettig: ze zijn UV-, zoet, en zout water bestendig. Dat betekent dat de naam lekker lang mee gaat en goed zichtbaar blijft. De bootstickers zijn geschikt voor polyester, stalen, houten en rubber boten.

Met een bootsticker zorg je dat de bootnaam goed zichtbaar is.
Met een bootsticker zorg je dat de bootnaam goed zichtbaar is.

Eigen ontwerp sticker

Handig aan de website van V.Z Creatief is dat je zelf een ontwerp voor je bootsticker kunt kiezen. Kies het lettertype en de kleur die het meest bij jou en je boot past. Alle kleuren zijn op basis van RGB/ CMYK/ RAL kleuren: er is dus veel mogelijk. De stickers worden contour gesneden en hebben dus geen achtergrond.

Bij een bestelling ontvang je twee bootnaamstickers en één thuishaven. Je krijgt er een uitgebreide instructie bij voor het aanbrengen. Prijzen zijn vanaf € 6.50 euro en de bootstickers of bootborden worden binnen 2 dagen geleverd.

Prachtige hardhouten naamborden.
Prachtige hardhouten naamborden.

Bootnaamborden

Heb je de naam van je boot liever op een houten bord? Dat kan ook bij V.Z Creatief. Daar gebruiken ze prachtige hardhouten naamborden voor. De borden zijn van hardhout en worden voorzien van 3 laklagen vernis zodat je ze slecht 1x per 2 á 3 jaar licht hoeft op te schuren en opnieuw in een laklaag te zetten.

De letters op de bootnaamborden worden in gefreesd of bedrukt naar wens. Je kunt kiezen in welke kleur lak en of je een sierlijk of strak lettertype wenst. Ook heb je de keuze of je wel of geen kompasroos wilt en wel of geen boorgaten. Bij een bestelling van een bootnaambord ontvang je twee bootnaamborden en één plaatsnaam/thuishaven bord. Op deze borden zit een levertijd van 3 weken.

Meer weten? Kijk op vzcreatief.nl.

Groot aanbod

Nog op zoek naar een boot? Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte boten in alle soorten en maten. Bekijk hier het huidige aanbod. Of bekijk nog meer watersport-tips.