Bootveiling

Met een sterk toegenomen belangstelling voor het veilen van schepen heeft Bootveiling.com in september maar liefst drie verschillende veilingen lopen. Naast de reguliere pleziervaart veiling op iedere laatste maandag van de maand en de budgetbotenveiling voor Waternet in Amsterdam is er nu een derde veiling speciaal voor werkschepen. Bootveiling.com zal deze maand 55 schepen onder de digitale veilinghamer brengen verdeeld over deze drie veilingen.

Topkavels op de veiling zijn o.a. een survey boot die trouwe dienst heeft gedaan bij een grote maritieme dienstverlener, een Kalik 44 zeiljacht uit 1987, een Pacific Allure motorjacht uit 1997 en een electrische sloep van Antaris. Daarnaast zijn er veel bekende merken zoals Breedendam, Dehler, Neptune, Reno Playa, Colin Archer, Compromis, Windy, Meerenpoort, Fellowship, Wibo. AT36, Beachcraft, Schwartz, Wolfrat en Capelli.

Kalik 44
Kalik 44

Bootveiling is gespecialiseerd in de verkoop via veilingen en biedt elk type schip aan. Door de jaren heen is er veel ervaring en kennis opgedaan in deze branche. Dit stelt Bootveiling.com in staat om klanten een volledige service en assistentie te bieden. Sinds de start van Bootveiling.com in 2005 zijn er vele schepen verkocht van diverse pluimage. Gaandeweg begon Bootveiling.com de activiteiten uit te breiden en begon al snel ook op te treden als een onafhankelijke nautisch taxateur.

Colin Archer
Colin Archer

Bootveiling.com heeft al meer dan 2.500 schepen nationaal en internationaal verkocht. De schepen die aangeboden worden zijn geen eigendom van Bootveiling.com, maar komen rechtstreeks van de eigenaar of worden aangeboden via co-makelaars. Er wordt samengewerkt met gemeentes, provincies en banken naast particulieren en bedrijfsmatige bootverkopers. Bootveiling richt zich op pleziervaart, beroepsvaart en weesboten en is tevens  actief in de verkoop van nautische objecten, scheepstoebehoren, havens en scheepswerven.

Antaris
Antaris

Hoe werkt Bootveiling.com

Een boot kopen op een veiling is een transparant verkoopproces waarbij de geïnteresseerde altijd voorafgaand aan de veiling de boot kan inspecteren. Dit jaar is nu al een record jaar voor Bootveiling.com doordat steeds meer booteigenaren een veiling als een lucratieve verkoopmethode zien om hun boot te verkopen met nogal wat aanmeldingen voor de verschillende veilingen tot gevolg.

Pacific Allure
Pacific Allure

Bezoek de kijkdagen

Bootveiling adviseert iedereen die van plan is om boot te kopen, de aankomende kijkdagen daarvoor te benutten. De veiling van de objecten is in de staat waarin de boot zich bevindt. De koper zal daarbij zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registratie op de website van Bootveiling.com is verder gratis en iedereen kan meebieden.

Survey Boot
Survey Boot

Bootveiling.com wil op deze positieve wijze bijdragen aan koop en verkoop in de watersport zodat meer boten weer actief gebruikt gaan worden. Hiermee blijft de vloot Nederlandse plezierjachten in een betere conditie dan wanneer ze voornamelijk stilliggen.

Meer informatie is te vinden op www.bootveiling.com

Kijk voor het actuele aanbod ook op BotenteKoop.nl