pacific_allure

Een boot is niet alleen een kostbaar bezit, intensief is het ook. Onderhoud, stalling, een ligplaats of reparaties vragen heel wat tijd en aandacht. Dat kan leuk zijn maar wanneer die tijd niet beschikbaar is ligt frustratie op de loer. Toch hoeft dit je watersportplezier niet in de weg te staan, bootverhuur is een prima alternatief om wel van de lusten te genieten zonder de lasten. Althans, het kost natuurlijk wel iets.
Bootverhuur maxus-24

Bootverhuur Zeiljacht Maxus 24 vanuit Grou (Fr)

Eigentijds rompdesign met een brede achtersteven zorgt voor uitstekende zeileigenschappen. Een ruime kuip waar je lekker kan zitten. Stahoogte binnen is maximaal 190 cm. De brede dubbele bedden in de voorpiek en achtersteven geven 4 vaste slaapplaatsen.
Week in juli € 700.-
www.wsbanja.nl
Bootverhuur fox22

Bootverhuur Zeiljacht Fox 22 vanuit Heeg (Fr)

In korte tijd een bekende verschijning op het water geworden. Geen wonder. De Fox is een snel 22 voets kajuitzeiljacht. Ondanks zijn diepgang van slechts 90cm zeilt de boot hoog aan de wind en is lekker wendbaar. Waar je in Friesland met een Valk komt, kan dat ook met de Fox 22.
Week in juli € 565.-
www.drijfveer.nl
Bootverhuur espevaer

Bootverhuur Sloep Espevaer 22 vanuit Loosdrecht (NH)

Luxe motorsloep met een stoer uiterlijk, buiskap, kussens en ruimte tot 11 personen. Gemakkelijk besturen zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs. De jachthaven van De Otter Loosdrecht biedt een prachtige uitvalsbasis om de Loosdrechtse Plassen te verkennen.
Dag in juli € 195.-
www.bootverhuurdeotter.nl
Bootverhuur oudhuijzer

Bootverhuur Sloep Oudhuijzer 560 vanuit Loosdrecht (NH)

Overzichtelijke outboardsloep met de motor in een bun. Eenvoudig te besturen zonder vaarbewijs. Ruimte voor 5 personen, voorzien van buiskap, rondzit en zonnebed. Bij deze verhuurder is de verzekering en brandstof inbegrepen in de huurprijs.
Dag in juli € 125.-
www.bootverhuur-loosdrecht.nl
Bootverhuur pacific_allure

Bootverhuur Motorjacht Pacific Allure 155 vanuit Heukelum (Ge)

Dit royale huurschip is speciaal voor de verhuur gebouwd door Pacific Shipyards te Waspik. Alles is erop gericht om een perfect interieur te combineren met goede vaareigenschappen. Een ‘superjacht in zakformaat’ voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Geschikt voor 10 personen.
Week in juli € 2785.-
www.yachtcharterhuibers.nl
Bootverhuur mk1250

Bootverhuur Motorjacht MK 1250 vanuit Cuijk (NB)

Voor een tocht over de rivieren uitgerust motorjacht met 6 tot 10 slaapplaatsen. Hollandse staalbouw met een diesel van 135pk. Boeg en hekschroef maken manoeuvreren met de Flamingo extra gemakkelijk.
Week in juli € 1885.-
www.jachtchartervissers.nl
Bootverhuur Bavaria-34

Bootverhuur Zeiljacht Bavaria 34 Cruiser vanuit st. Annaland (Ze)

Comfortabel sportief zijn doe je met deze Cruiser. Dubbele stuurwielen voor een extra ruime kuip. Rolzeilen voor eenvoudig hijsen, strijken of reven. Uitgerust met een 18pk diesel, 6 tot 8 slaapplaatsen in een modern licht interieur.
Week in juli € 1170.-
www.enjoysailing.nl
Bootverhuur hanse

Bootverhuur Zeiljacht Hanse 385 vanuit Willemstad (Ze)

Een innovatief design en de beste prestaties, dat is waar de Hanse 385 voor staat. Naast het zeilgemak is dit zeiljacht ook voorzien van een trendy interieur waar je heerlijk kunt ontspannen na een verfrissende dag zeilen.
Week in juli € 2295.-
www.tiptopsailing.nl
OudHuijzer-tender700

Bootverhuur Tender Oudhuijzer 700 vanuit Harderwijk (Ge)

Snelle tender met een 80pk Mercury in een spannend vormgegeven bun. Met een snelheid van 45km is een vaarbewijs verplicht. Comfortabel met koelkast en wasbakje. Een cabriokap biedt de mogelijkheid uit de wind te zitten.
Dag in juli € 170.-
www.bb-bootverhuur.nl
Bootverhuur RiverCruise-27

Bootverhuur Tender RiverCruise 27 vanuit Heeg (Fr)

Biedt plaats aan meer dan 12 personen en is daarmee uitermate geschikt voor het varen met grotere gezelschappen. De boegschroef helpt bij het manoeuvreren en aanmeren, waardoor iedereen kan varen met deze tender. Een vaarbewijs is niet nodig.
Dag in juli € 295.-
www.ottenhomeheeg.nl