Boston Whaler 240 Vantage

Boston Whaler, ook wel The Unsinkable Legend genoemd, heeft deze naam te danken aan de oersterke romp, waardoor Whalers de enige écht onzinkbare boten ter wereld zijn. Het merk introduceert een nieuw ‘Zwitsers zakmes voor op het water’, de veelzijdige 240 Vantage.

De Boston Whaler is geschikt voor een breed scala aan activiteiten: vissen, cruisen, surf, snel-varen en meer. Kortom, perfect voor actieve gezinnen die graag willen genieten van alles wat het water te bieden heeft.

Comfortabele zitplaatsen zijn overal in de boot te vinden en kunnen in meerdere posities worden gezet: naar voren gericht, naar achteren of plat liggend om te dienen als een welverdiende slaapplek. De Vantage is standaard voorzien van een afgesloten WC met wasbak, waardoor langere uitstapjes voor iedereen aantrekkelijk zijn.

Wide nose

De Boston Whaler 240 Vantage heeft een ‘wide nose’ boeg en is verkrijgbaar met een boeg-instapladder om gemakkelijk te kunnen afstappen wanneer je de boot een idyllisch strand opvaart. Aangedreven door een Mercury Verado outboard van maximaal 250pk is het een sportboot met meer dan aansprekende prestaties. Bovendien is de 240 Vantage onderhoudsarm en eenvoudig te bedienen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginnende als ervaren watersporters.

Meer informatie: www.kemperswatersport.nl

Aanbod Boston Whaler

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Boston Whaler? Bekijk het huidige aanbod op onze website. Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Of lees eerst nog meer watersportnieuws.