Botentekoop Magazine 25 jaar

Botentekoop Magazine is al sinds 1996 hét watersportblad vol bootaanbod, boottesten en ander watersportnieuws. Komende jaar vieren we ons 25-jarig jubileum met acht unieke edities, gericht op het topsegment van de watersportbranche. Onder leiding van hoofdredacteur Epco Ongering besteedt het Botentekoop.nl redactieteam in die komende edities aandacht aan zeer verschillende onderwerpen als elektrisch varen, snel-varen, zeilen, sloepen en jachten van Hollandse makelij.

Net als voorgaande jaren zullen er ook in 2021 8 edities van het Botentekoop Magazine verschijnen, die elk door 30.000 lezers bekeken worden. En naast het produceren van het leukste watersport magazine in Nederland en België, zorgen wij er ook voor dat het blad goed door uw klanten en prospects wordt gelezen. Dit doen wij niet alleen via een landelijk dekkend distributienetwerk maar ook door in het hart van de doelgroep te treden.

Botentekoop Magazine is in heel Nederland op ruim 1.400 punten verkrijgbaar bij de grote bladenwinkels, op jachthavens en andere watersportbedrijven. Daarnaast voegen de belangrijkste nautische webwinkels zoals Nautic Gear, George Kniest of Boottotaal het Botentekoop Magazine kosteloos toe aan al hun bestellingen.

Ook op het water

Vanwege het niet doorgaan van de grote watersport-beurzen hebben we in de afgelopen zomerperiode het magazine ook op en rond het water uitgedeeld. Dit leverde vele leuke reacties op. Daarom zullen we ook in 2021 het magazine gedurende de gehele zomer uitdelen op drukke watersportplaatsen zoals havens, evenementen, bruggen en sluizen. Uw boodschap komt hiermee direct bij de actieve watersporters terecht. Ons promotieteam staat te trappelen om weer met de Botentekoop sloep het water op te gaan om zoveel mogelijk watersporters te verrassen met een goodiebag met ons magazine er in.

Benieuwd?

Voor ons jubileumjaar 2021 heeft het team van Botentekoop.nl grootste plannen. Wij denken dat 2021 een geweldig jaar wordt met mooie producties en verrassende acties. Zo leggen we de basis voor de volgende 25 jaar Botentekoop.nl. Bent u benieuwd naar alle verrassende mogelijkheden? Neem dan hier contact op. Of bekijk de Mediakit voor 2021.

Groot aanbod boten

Nog op zoek naar een mooie boot? Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Keuze uit een groot en gevarieerd aanbod. Liever eerst nog wat meer lezen? Bekijk onze boottestenvaarroutes of lees het laatste watersportnieuws.