Buitenboordmotoren

Alle merken buitenboordmotoren hebben eigen, unieke kwaliteiten. De ene motor is extreem stil, de ander is zuinig, onderhoudsarm of hebben een onderscheidend uiterlijk. Ook zijn er merken die zich kenmerken door een groot dealernetwerk, duurzaamheid en/of moderne techniek. We zetten een aantal merken voor je op een rij.

Mercury buitenboordmotoren

Kort nadat Carl Kiekhaefer in 1939 de familieboerderij in Wisconsin verliet, Mercury Marine® oprichtte en voor altijd de geschiedenis van de botenindustrie veranderde, werd Mercury® erkend als een sterke leider in de maritieme sector. Deze positie werd verder versterkt door elkaar opvolgende Mercury-innovaties. Tegenwoordig heeft Mercury opeenvolgende successen, die zijn ontstaan uit een cultuur van kennis, toewijding en compromisloze normen.

Buitenboordmotoren Mercury en ZAR
Mercury en ZAR

Toekomstvisie is altijd de factor geweest die Mercury leider op het gebied van scheepsaandrijving heeft gemaakt. Hun toekomstvisie zet niet alleen aan om uiterst betrouwbare motoren met uitzonderlijke prestaties te bouwen, het stimuleert ons ook om onze eigen aluminium legeringen samen te stellen, om de meest innovatieve bedienings- en installatie-elementen te ontwerpen, om schroeven voor een betere stuurervaring en om de beste scheepsonderdelen en -accessoires te maken.

Meer informatie vind je op: www.mercurymarine.com

Honda buitenboordmotoren

De filosofie van Honda is gebaseerd op een fundamentele overtuiging: onze klanten blij maken en hun leven verbeteren. We zullen er altijd naar streven om onze ideeën te ontwikkelen en onze ambities waar te maken, waarbij we het plezier en de opwinding die hieruit voortkomen delen met iedereen in de wereld. Oprichters Soichiro Honda en Takeo Fujisawa, ontwikkelden hun droom tot de Honda-filosofie. Deze is gestoeld op twee kernwaarden: respect voor het individu en ‘de drie geneugten’ (The Three Joys): het plezier in kopen, in verkopen en in creëren. Zelfs nu nog wordt deze filosofie gedeeld door al onze partners en in alle bedrijfsactiviteiten gegoten.

Buitenboordmotoren van Honda
Buitenboordmotoren van Honda

De Honda-visie bestaat uit meer dan alleen woorden. Onze partners weten dat het bedrijf hen vertrouwt en hen aanmoedigt om uitdagingen aan te gaan, zonder bang te zijn om te falen. Iedereen wordt binnen Honda gerespecteerd. Soichiro zou het niet anders willen.

Meer informatie vind je op: www.honda.nl/marine

Tohatsu

Tohatsu startte de productie van betrouwbare buitenboordmotoren in 1956 en is uitgegroeid tot de grootste buitenboordmotoren fabrikant ter wereld. Het bedrijf maakt geen auto´s, orgels of grasmaaiers, maar wel rond de 160.000, via een duurzaam proces gefabriceerde, zuinige buitenboordmotoren met liefst 5 jaar garantie. Tohatsu bouwt zelf de motoren tussen de 2.5 en 60 pk en voegt daar vanaf deze zomer een geheel nieuw ontwikkelde serie van 75-90-100-115 pk aan toe. Op dit moment is Tohatsu qua marktaandeel het merk dat het snelst in Nederland groeit. Deze supermotoren zijn ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd en worden verkocht via een landelijk dekkend dealernetwerk.

Meer informatie vind je op: www.tohatsu.nl

Buitenboordmotoren Tohatsu en Fibrafort
Tohatsu en Fibrafort

Suzuki

Suzuki buitenboordmotoren worden wereldwijd in 144 landen verkocht. In ons land is Suzuki het meest verkochte buitenboordmotormerk. Van de lichtgewicht DF2.5 tot de ingenieuze DF350, Suzuki heeft altijd een passende buitenboordmotor. Bovendien is er altijd een officiële Suzuki Marine dealer in de buurt voor advies, service en een uitgebreid gamma aan originele accessoires. Suzuki ontwikkelt innovatieve buitenboordmotoren, die keer op keer de nieuwe maatstaf vormden op het gebied van zuinigheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Suzuki is acht keer onderscheiden met de Innovation Award van de NMMA– de hoogste eer op het gebied van buitenboordmotoren. Zoals voor: Suzuki Lean Burn Control (tot 25% zuiniger), Dual Prop System (tegengesteld roterende schroeven voor efficiëntere stuwkracht en richtingsstabiliteit).

Meer informatie vind je op: www.suzuki.nl/marine

Buitenboormotoren van Suzuki
Buitenboormotoren van Suzuki

Yamaha

Yamaha motoren zijn al lange tijd de eerste keuze voor het aandrijven van snel-varende boten in Europa en de rest van de wereld. Onze motoren zijn vanuit een passie voor innovatie ontwikkeld om exceptionele ervaringen voor onze klanten te creëren die hun levens verrijken. Er zijn Yamaha viertakt buitenboordmotoren van 2 tot 450pk. De toegepaste technieken zorgen naast duurzaamheid ook voor een vloeiende acceleratie en een zuinige verbranding. Yamaha heeft het Europese onderdelen en distributiecentrum in Nederland. Daarnaast beschikt Yamaha over een uitgebreid dealernetwerk dat bekend staat om de uitstekende service. Yamaha revs your heart.

Meer informatie vind je op: www.yamaha-motor.eu

Buitenboordmotoren Yamaha en Dock Steel
Yamaha en Dock Steel

Groot aanbod

Op zoek naar een buitenboordmotor? Kijk eens in ons ruime aanbod. Liever meer lezen over watersport? Bekijk ons nieuws, de laatste boottesten en interessante vaarroutes.