BVA Auctions online veiling

Wil jij je boot verkopen? Dat kan heel goed en eenvoudig via een online botenveiling bij BVA Auctions. Mensen kunnen wereldwijd op jouw boot bieden, zodat jij er de maximale prijs voor krijgt. Naast de online botenveiling verzorgt BVA Auctions ook kijkdagen en de verkoop. Zo wordt het hele proces van veilen, bieden en verkoop voor je geregeld.

Jouw boot is een geliefd bezit, waar je graag de maximale prijs voor krijgt. Via een online veiling vind je met de juiste middelen een koper. De omloopsnelheid van het veilingprincipe ligt hoog, je verkoopt je boot dus snel: binnen drie weken. Verder is de website van BVA Auctions gebruiksvriendelijk, niet alleen in het plaatsen van je boot, maar ook het bieden is eenvoudig. Meer kans op biedingen dus.

Waarde van je boot

Heb je een boot met een waarde tot €30.000,-? Dan kun je meedoen met de maandelijkse boten verzamelveilig. BVA Auctions vindt na het online plaatsen een nieuwe eigenaar voor je. Heb je een exclusievere boot die je wilt verkopen, dan organiseren ze de veiling in nauwe samenwerking met hun veilingpartner SchipVeiling. Je boot krijgt dan een eigen veiling, inclusief professionele begeleiding in het gehele proces.

Online veiling van jouw boot

Hoe werkt het?

Je maakt mooie foto’s van je sloep, motorboot of zeilboot, exterieur en interieur. Daarnaast schrijf je een goede, complete beschrijving. Hoe completer die omschrijving, hoe meer mensen geïnteresseerd zijn in je boot. Alles klaar? Dan ontvang je van BVA een link naar de uploadtool. Als je de gevraagde stappen hebt gevolgd, doe je mee met de veiling. BVA verzorgt vervolgens de kijkdag op de veilinglocatie in Leiden. Is jouw boot niet verrijdbaar? Dat is geen probleem. Deze kan op de locatie blijven staan en kan dan daar bezichtigd worden.

Prettig is dat BVA het hele proces voor je kan ontzorgen. Tijdens de online veiling worden de biedingen gemonitord en ook de facturatie wordt voor je verzorgd. Natuurlijk checkt BVA eerst bij jou of je akkoord gaat met het bedrag van de hoogste bieding, dit noemen ze veilen onder gunning. Is dat zo? Dan verzorgt BVA Auctions het ophaalmoment van jouw boot.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is een toonaangevend online consumenten veilingplatform. Met meer dan 1,6 miljoen geregistreerde gebruikers en ruim 4 miljoen website bezoeken per maand en de niet aflatende inzet van ongeveer 150 medewerkers. Maandelijks veilen ze meer dan 140.000 kavels in ruim 500 veilingen. Het aanbod komt o.a. uit restvoorraden, vrijwillige veilingen, faillissementen en retourproducten van online winkels. En varieert van consumenten elektronica, mode, kunst & antiek tot auto’s en dus ook boten in alle soorten en maten.

Meer weten? Kijk voor meer informatie en alle boten op BVA-Auctions.com.

Groot botenaanbod

Benieuwd op welke boten je nu kunt bieden? Bekijk het huidige aanbod van BVA Auctions. Of lees nog meer watersportnieuws.