Camper Boats

De ruimte van een caravan gecombineerd met de gebruiksmogelijkheden van een boot. Met een Camper Boat kun je letterlijk alle kanten op. We geven je overzicht van de meest in het oog springende exemplaren.

caraboat

Caraboat 750 Camper Boat

Een unieke caravan / boot-hybride die in de jaren zeventig werd geproduceerd. Vandaag wordt de Caraboat beschouwd als een verzamelobject voor liefhebbers hoewel nieuwbouw ook nog steeds plaatsvindt.

Meer info: www.caraboatusa.com

Conte Schwimmwagen

Conte Schwimmwagen

Eveneens een ontwerp uit de jaren 70. Door sommigen het lelijkste voertuig ter wereld genoemd. Desalniettemin een unieke combi van boot, camper en cabriolet.

Meer info: www.topgear.com

Jet capsule

Jet Capsule

Een toekomstbestendig ontwerp met verschillende indelingen en daarmee gebruiksmogelijkheden. Verzonnen in 2010 door de Italiaanse Pierpaolo Lazzarini.

Meer info: www.jetcapsule.it

Boatvan

Boatvan

Multifunctionele caravan voor zowel watersport als kampeerplezier. Duits ontwerp waarin de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

Meer info: www.boatvan.de

the Coon

The Coon

Geïnspireerd op de iconische Airstream caravans. The Coon is een Nederlands product waar weliswaar geen wielen onder zitten maar waar je wel van alle ruimte geniet die een caravan biedt.

Meer info: www.thecoon.nl

Caracruiser

Caracruiser

Caravan met een duidelijke nautische tint. Helemaal compleet met pantry, toilet en een lekker bed. Tel daar de retro uitstraling bij op en je vaart of rijd met een opvallend object.

Meer info: www.caraboat.com

Boat A Home Escape II

Boat A Home Escape II

Moderne draai aan een klassiek idee. De Boat A Home Escape II is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en indelingen. Geen wielen maar wel trailerbaar.

Meer info: www.boatahome.com.au

sea camper

Sea Camper

Een camperboat zonder gangboorden voor maximale binnenruimte. De Sea Camper ontleent het nautische aan de flybridge en een onderwaterschip waarmee een alleszins redelijke snelheid behaald kan worden.

Meer info: www.seacamper.net

Groot botenaanbod

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk eens het grote botenaanbod op onze website. Grote kans dat je precies de boot vindt waar je naar op zoek bent. Zoek direct in het aanbod