caravanboat

De geheel zelfvoorzienende Caravanboat is een combinatie van een Caravan en een varende woonboot in één object. Het biedt hiermee meerdere mogelijkheden voor gebruik zowel op de wal als in het water. Het is de perfecte oplossing voor mensen die hun vrijheid en onafhankelijkheid waarderen en ernaar streven tijdens een rit of vaartocht alle opties open te houden.

Rijden of varen met de Caravanboat

Ga op pad of gooi de trossen los. Het multifunctionele karakter van de Caravanboat biedt beide mogelijkheden. Over land rijden of in het water varen. Stop waar je wilt parkeren of aanmeren. Deze combinatie van een caravan en een varende houseboat stelt je in staat om over de mooiste landweggetjes te rijden of een pittoreske waterpartij te ontdekken

caravanboat

Zonder luxe vaart niemand wel. De caravan cq boot is van een Duitse bouwkwaliteit, heeft vier slaapplaatsen, een compleet ingerichte keuken, een toilet met separate douche en een overdekt terras. De Caravanboat is verder zelfvoorzienend. Ontworpen voor vier mensen die er meerdere dagen mee op pad kunnen zonder extra elektriciteit of water in te hoeven nemen.

caravanboat

Waar je begint, bepaalt je zelf. Je kunt de Caravanboat meenemen op een aanhanger, vrachtwagen of Flat Rack Container naar de mooiste plekken in de wereld. De Caravanboat maakt het mogelijk met de afmetingen van een caravan. Neem het stuur in eigen handen en ervaar het zelf.

caravanboat

Specificaties:
CE categorie C
LOA 7,8m
Hoogte 2,5m
Diepgang 0,28m
Gewicht 2.6T

Voor meer informatie:

Frans van der Houwen
Frans@scheepsmakelaardijgoliath.nl

Op zoek naar een scherp geprijsde Caravanboat? kijk dan eens op BotenteKoop.nl