Chapparal 21 SSI

De stijl van de Chaparral 21 SSi is aansprekend, maar niet het enige dat de nieuwe bowrider aantrekkelijk maakt. Roestvrijstalen beslag, composiet zitvlakken, een cockpit drainagesysteem, Extended V-Plane onderwaterschip en een gegoten glasvezel dashboard vormen het Chaparral DNA.

De nieuwe Chaparral 21 SSI is verder uitgerust met een lounge met drie standen voor een comfortabele loungebeleving. De cockpit is geheel nieuw ontworpen. Het speciale SSi-meterpakket biedt in één oogopslag een schat aan informatie. De meters met aluminium platen zijn afgewerkt met roestvrijstalen randen. Het zijn instrumenten van hoge kwaliteit die mistbestendig, duurzaam zijn en gemakkelijk afleesbaar onder alle omstandigheden.

De 6,4m lange boot wordt aangedreven door een inboard van max 250pk. Naast het nieuwe 2021 model is de 21 SSI ook verkrijgbaar in een surf & fish uitvoering, een versie voor wakeboarders of een model voorzien van een outboard.

Meer informatie: www.chaparralboats.com

Groot aanbod sportboten

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte sportboot. Bekijk het huidige aanbod sportboten en vind jouw droomboot op Botentekoop.nl. Chaparral boten bekijk je hier. Of lees eerst nog meer watersportnieuws.