damx

Van 09 t/m 13 oktober 2019 vindt voor de vijfde keer op rij DAM-X plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. DAM-X staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement rond het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen!

OPENINGSTIJDEN DAM X

Het evenemententerrein is elke dag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken van Restaurant EAT & SEE is daarvoor geopend voor ontbijt, lunch en diner. De receptie/shop is elke dag geopend van 08:00 – 18:00 uur en vrijdag van 08:00 – 20:00 uur.

PARKEREN

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein dat direct gelegen is aan Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam en langs het Grevelingenmeer. Parkeren is gratis. Overnachten op het terrein is niet toegestaan. Tijdens de Run by Night op vrijdag 11 oktober zal een deel van het parkeerterrein afgesloten worden, parkeerwachters zullen aangeven waar er op dat moment geparkeerd kan worden.

INFOSTAND

Aan de ingang van het evenemententerrein staat de infostand van DAM-X. Hier kun je terecht voor al je vragen over het evenement en zijn de tickets verkrijgbaar die niet via de website te koop zijn.

FACILITEITEN

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam beschikt over kleedruimtes met warme douches, toiletten en een aantal lockers. Bij deelname aan activiteiten tijdens DAM-X kun je hier gratis gebruik van maken. Het gebruik van een locker kost € 0,50 per keer.

Meer informatie: www.dam-x.com