Libeccio 8.50 Classic

De nieuwe Libeccio 8.50 Classic is een eerbetoon aan de Sorrentijnse Gozzo uit de jaren 60. In deze mooie combinatie van klassieke stijl en hedendaagse techniek, kun je tot 20 knopen varen. De lijnen zijn strak met weinig zeeg maar hebben wel een uitbundige waaiersteven.

Het grote zonnedek van de Libeccio 8.50 Classic is gemaakt van massief esdoorn hout en bedekt met comfortabele kussens. Onder dit zonnedek vind je een cabine met een dubbel bed, koelkast en toilet. Het is een klassieke Gozzo met de voordelen van deze tijd en uitgerust met o.a. een elektrische lier en sfeerverlichting.

De Libeccio 8.50 heeft een king size zwemplateau aan de spiegel, makkelijk bereikbaar door een deurtje. Sturen doe je met een helmstok. De boot is geschikt voor motoren tot 110pk.

Meer informatie: www.gozzimimi.it

Groot aanbod sloepen

Veel Nederlanders hebben ontdekt hoe heerlijk sloepvaren is. De vraag naar deze boten is in 2020 dan ook nog eens flink toegenomen. Ben je nog op zoek naar een nieuwe of tweedehands sloep? Op onze website staat een groot, actueel aanbod sloepen waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kun je eerst ook nog meer watersportnieuws lezen.