De Outlet Specialist

Je hebt nooit genoeg goede, mooie gadgets op je boot. Net even een snellere motor achter je favoriete sloep, een goed navigatiesysteem of een koelkastje dat de nodige drankjes lekker koud houdt: Wat staat nog op jouw verlanglijstje? Bij De Outlet Specialist vind je watersportartikelen van 30 tot wel 80% korting.

Bijzonder aan deze online winkel is dat je zelf de prijs bepaalt. Je kunt namelijk bieden op het door jou gewenste artikel. Zo ben je verzekerd van de voordeligste deal.

Grote voorraad

De Outlet Specialist is een online winkel die honderden artikelen voor de watersport klaar heeft liggen in het magazijn. Zo ben je verzekerd van een snelle levering (binnen 24 uur). De artikelen zijn lager in prijs, omdat het gaat om restpartijen, teruggekomen artikelen, refurbished- en end-of-line producten. Ze zijn afkomstig van producenten, groothandels, tussenpersonen of opkopers.

Wereldwijde verzending

Mocht je vanaf je vakantieadres behoefte hebben aan een product, dan is het goed om te weten dat De Outlet Specialist wereldwijd kan verzenden. Dus ben je in Frankrijk, Italië, of zelfs Australië tijdens je vakantie? Geen enkel probleem, De Outlet Specialist verzendt je bestelling(en) inclusief verzekering & Track en Trace code, zodat je het pakket kunt volgen.

Meer weten? outletspecialist.com

Groot aanbod watersportartikelen

Ook op Botentekoop.nl heb je de keuze uit een groot aanbod watersportartikelen, onder andere van De Outlet Specialist. Bekijk hier het complete aanbod accessoires. Ook kun je natuurlijk meer watersporttips lezen, of bekijk je liever onze boottesten?