De Stille Boot

In het kader van haar 15-jarig bestaan brengt De Stille Boot in samenwerking met de HISWA te water elektrisch varen extra onder de aandacht. Bezoekers aan de beurs kunnen elektrisch proefvaren in een boot naar keuze.

In de loop van die 15 jaar werd elektrisch varen steeds normaler, maar nog niet de norm. Al gaat het daar wel naartoe. Zo verwacht men bij De Stille Boot. Om dit te ondersteunen wordt samen met de beursorganisatie midden op de HISWA te water een drijvend paviljoen gerealiseerd met daaromheen een keur aan elektrisch aangedreven boten. Sloepen en motorboten van Isloep, Zuidwester, Rand en Whaly, zeilboten van Saffier en Pointer. En een bijboot van Boot4.

Geïnteresseerde bezoekers kunnen zich melden op dit paviljoen en een boot kiezen om mee te varen. Bovendien is daar alle informatie te vinden over elektrisch varen. Ook zijn er genoeg productvoorbeelden te zien, zoals Torqeedo en WaterWorld elektrische aandrijvingen, bijbehorende accupakketten en laders, Simarine en Sentinel monitoring systemen en Solbian flexibele zonnepanelen naast Genasun solar laders.

Medewerkers van De Stille Boot zijn ook dagelijks te vinden in het HISWA theater om hun expertise op het gebied van elektrisch varen en zonne energie met het publiek te delen.

Meer informatie op www.destilleboot.nl

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe boot? Of je nu op zoek bent naar een sloep, een motorjacht of een speedboot: in ons ruime aanbod vind je vast wat je zoekt. Bekijk hier het aanbod