Decemberacties 2019

De feestmaand van het jaar is weer gestart. En wij hebben er zin in! December is een tijd van gezelligheid, lichtjes én speciale decemberacties! Ben je op zoek naar een nieuwe of andere boot? Of ben je gewoon benieuwd naar de nieuwe modellen? Onderstaande dealers zijn een bezoekje waard, omdat zij bijzondere acties op de planning hebben staan. Veel plezier!

Prins Watersport 2019

Waanzinnige eindejaarsshow!

Het einde van 2019 nadert snel. Tussen kerst en oud en nieuw heeft Nederland even rust. Een mooie gelegenheid om er een dagje tussenuit te gaan. Daarom nodigt Prins Watersport je van harte uit om hun compleet vernieuwde showroom en werkplaats te komen bezichtigen. Uiteraard is ook hun grote assortiment aan sloepen, tenders en consoleboten te bewonderen.

Prins Watersport
Eindejaarsshow bij Prins Watersport

Met een lekker glaasje champagne in de hand kun je je laten informeren over de nieuwste modellen en leuke acties. Blik samen met Prins Watersport terug op het afgelopen jaar en hef gezamenlijk het glas op het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom tussen 23 en 30 december. Meer informatie op Facebook en op de website van Prins Watersport.

Prins Watersport
Sluiswachter 24
3861 SN Nijkerk

Bekijk hier het boten aanbod van Prins Watersport.

Boatland Jeanneau

Oud & nieuwjaar show

Bij Boatland ben je van harte welkom van zondag 22 december t/m 4 januari 2020! In deze periode hebben zij namelijk de oud & nieuwjaar show. Hier vind je het grootste Jeanneau aanbod van noord-west Europa en tijdens de oud & nieuwjaar show dus ontzettend veel kortingen! Sla je slag!

Boatland
Setheweg 18
7942 LB Meppel

Neem hier alvast een kijken naar boten die te koop liggen bij Boatland. Meer informatie op de facebook pagina en de website van Boatland.

Sportboat Store

Speciale eindejaarshow!

Op de dagen 23, 24, 27 en 28 december organiseert Sportboat Store een speciale eindejaar show! Onder het genot van een hapje en drank verassen zij u graag met onze bijzondere boten aanbiedingen. Kom langs en bekijk de showroom voor zeer aantrekkelijke Christmas deals.

Sportboat Store Nederland
Diamantstraat 14
7554 TA Hengelo

Bekijk hier alle boten die in de verkoop liggen bij Sportboat Store.

Pedro-Boat

Eindejaarsshow met scherpe prijzen

Op de Eindejaarsshow vindt u bij Pedro-Boat scherpere prijzen en interessante acties. Noteer dit vast in uw agenda en begin het nieuwe jaar met het realiseren van je eigen droom en een vakantiehuis op het water! Je bent van harte welkom op 27 en 28 december. De werf is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie, overige vragen en overnachtingsmogelijkheden in de buurt kan je Pedro via de mail of telefonisch bereiken: marketing@pedro-boat.nl of 0598 – 451 763.

Pedro Boat
W.A. Scholtenweg 94
9636 BT Zuidbroek
marketing@pedro-boat.nl

Bekijk hier alvast het boten aanbod van Pedro-Boat.

AVR Watersport

Speciale kerst-uitverkoop!

AVR nodigt je uit voor een speciale kerst-uitverkoop! Op vrijdag de 27e en zaterdag de 28e van december kan je komen kijken in de showroom gepaard met een lekker hapje en drankje! Kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 20%. Merken die je kunt bekijken: Lago Amore, Maxima, Oudhuijzer, Topcraft, Nimarine, Suzuki, PEGA Suzumar, E-propulsion en Haswing.

AVR Watersport
Coenecoop 139
2741 PJ Waddinxveen
Info@AVRwatersport.nl

Benieuwd naar het aanbod van AVR? Bekijk hier het boten aanbod van AVR Watersport.

Krijgsman Watersport

Een knallende nieuwjaarsshow

In het weekend van 3 t/m 5 januari nodigt Krijgsman Watersport je graag uit voor een ‘knallende nieuwjaarsshow’ in de showroom die nu eindelijk helemaal af is! Je bent van harte welkom om met een hapje en een drankje op het nieuwe vaarseizoen te proosten! Tijdens de show maken zij je ook graag wegwijs in al het moois wat 2020 in sloepen en tenderland te bieden heeft. Vele voorraad modellen worden tijdens de show met hoge kortingen aangeboden.

Krijgsman Watersport
Marinaweg 9
4924 AD Drimmelen
info@krijgsmanwatersport.nl

Benieuwd naar het aanbod van Krijgsman? Bekijk hier het boten aanbod van Krijgsman Watersport

Verschuur Watersport

Een feestelijke show in het nieuwe pand!

Zoals elk jaar geeft Verschuur ook dit jaar een gezellige Kerstshow. Maar dit jaar is hij toch héél anders dan anders. Want het wordt gehouden in het schitterende nieuwe pand in Rijnsaterwoude! Omdat ze hier zo blij mee zijn en ze jullie deze nieuwe showroom graag willen laten zien, gaan ze het extra feestelijk vieren. Tijdens deze show geven ze kortingen tot maar liefst 15% op diverse boten uit voorraad.

Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
info@verschuurwatersport.nl

Bekijk hier het boten aanbod van Verschuur Watersport.

Dekker Watersport

Open weekend, kom jij ook?

Komend weekend is er weer van alles te zien en beleven tijdens het jaarlijkse open weekend. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kun je aanschuiven aan de koffietafel voor verse oliebollen, warme chocomel en glühwein. Er zijn mooie aanbiedingen en demonstraties van Raymarine, More Marine en Renskib. Voor iedere klant hebben zij ook nog is een mooi kerstcadeau!

Dekker Watersport
Pieter Ghijsenlaan 4
1506 PV Zaandam
info@dekkerwatersport.nl

Voor meer informatie kijk op Dekkerwatersport.nl

Bmarine

De oudejaarsshow 2019

De decembermaand is in volle gang, zo ook bij Bmarine! Kom uw plannen of dromen delen tijdens de feestelijke Oudejaarsshow op vrijdag 27 en 28 december bij Bmarine. Samen met het gehele verkoopteam heten zij je van harte welkom. Ze staan klaar met de warme chocomelk of gluhwein samen met een overheerlijke ambachtelijke oliebol. Graag laten zij het diverse aanbod van jonge sloepen en motorboten zien in de verwarmde showroom. Ze zijn geopend van 10:00 t/m 17:00 uur.

Voor meer informatie kijk op bmarine.nl

Bmarine
Singel 12
9001 XP Grou
info@bmarine.nl

Voor meer informatie kijk op Bmarine.nl

Tips zijn welkom!

Heb jij ook een leuke tip voor de feestdagen? Of heb je zelf een leuke kerst- of eindejaarsshow? Laat het ons weten. Wie weet sta je dan binnenkort ook op deze pagina vermeld. bel 020 – 211 10 10 of mail naar info@botentekoop.nl.

Alvast hele fijne feestdagen en goed en gezond 2020!