Decemberacties 2019

De feestmaand van het jaar is weer gestart. En wij hebben er zin in! December is een tijd van gezelligheid, lichtjes én speciale decemberacties! Ben je op zoek naar een nieuwe of andere boot? Of ben je gewoon benieuwd naar de nieuwe modellen? Onderstaande dealers zijn een bezoekje waard, omdat zij bijzondere acties op de planning hebben staan. Veel plezier!

Prins Watersport 2019

Waanzinnige eindejaarsshow!

Het einde van 2019 nadert snel. Tussen kerst en oud en nieuw heeft Nederland even rust. Een mooie gelegenheid om er een dagje tussenuit te gaan. Daarom nodigt Prins Watersport je van harte uit om hun compleet vernieuwde showroom en werkplaats te komen bezichtigen. Uiteraard is ook hun grote assortiment aan sloepen, tenders en consoleboten te bewonderen.

Prins Watersport
Eindejaarsshow bij Prins Watersport

Met een lekker glaasje champagne in de hand kun je je laten informeren over de nieuwste modellen en leuke acties. Blik samen met Prins Watersport terug op het afgelopen jaar en hef gezamenlijk het glas op het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom tussen 23 en 30 december. Meer informatie op Facebook en op de website van Prins Watersport.

Boatland Jeanneau

Bij Boatland ben je van harte welkom van zondag t/m donderdag! In deze periode hebben zij namelijk de oud & nieuwjaar show. Hier vind je het grootste Jeanneau aanbod van noord-west Europa en tijdens de oud & nieuwjaar show dus ontzettend veel kortingen!

Meer informatie op de facebook pagina en de website van Boatland.

Tips zijn welkom!

Heb jij ook een leuke tip voor de feestdagen? Of heb je zelf een leuke kerst- of eindejaarsshow? Laat het ons weten. Wie weet sta je dan binnenkort ook op deze pagina vermeld. bel 020 – 211 10 10 of mail naar info@botentekoop.nl.