Decemberacties: feestdagen bij onze dealers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

December: een maand vol gezelligheid, lichtjes én speciale decemberacties! Bij onze dealers zijn allerlei acties. Ga eens langs om in feestelijke setting op zoek te gaan naar de perfecte boot. Of gewoon om te kijken  welke nieuwe modellen er op de markt zijn gekomen. Wij hebben de leukste acties voor je op een rijtje gezet. Veel plezier!

Eindejaarsshow bij Pedro-Boat in Zuidbroek

Op 27, 28 er 29 december ben je van harte welkom bij de eindejaarsshow van Pedro-Boat, daar zijn scherpere prijzen en interessante acties. Een mooie plek om op zoek te gaan naar de boot van je dromen. Pedro-Boat uit Zuidbroek, provincie Groningen, beschikt over een terrein van 40.000 m2, waar je op je gemak en onder het genot van een hapje en een drankje, een riante collectie te koop staande occasions kunt bezichtigen. Of je kunt zelfs je
eigen nieuwe schip laten bouwen.

Pedro-Boats

Het verkoopteam levert je maximale service rondom de aanschaf van de boot van je dromen. Dit alles zorgt voor een bijzonder klantvriendelijke dienstverlening. Maar er is meer: Pedro-Boat kan het transport over de weg of het water voor je regelen, helpt je bij reparaties of een refit van uw boot zodat je weer jarenlang onbezorgd van uw boot kunt genieten. Daarnaast beschikken wij over een eigen stoffeerderij, een zeilmakerij en een winterstalling. U bent van harte welkom op 27, 28 en 29 december. De werf is geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over de Eindejaarsshow, overnachtingsmogelijkheden in de buurt en overige vragen: marketing@pedro-boat.nl of 0598-451763.

Boot inruilen bij Bakker Campers

Ben je op zoek naar een camper? Bakker Campers in Wenum Wiesel sluit een dynamisch jaar in stijl af met een laatste opvallende voordeelactie: de WHITE DECEMBER DEALS.

Bakker Campers

Uniek aan deze actie is dat je ook een boot mag inruilen bij de aanschaf van een camper. Besluit je in december een camper te kopen, dan profiteer je van een extra hoge inruilprijs. En het maakt daarbij niet uit wat je inruilt: een camper, caravan, auto, motor, chalet of dus een boot. Bovendien ontvangen kopers van een nieuwe of gebruikte camper (v.a. € 30.000,-) naar keuze een gratis accessoirecheque t.w.v. € 2500,- een gratis NKC all risk verzekering (1 jaar) of een gratis set nieuwe banden voor de camper.

Benieuwd naar het aanbod van Bakker Campers? Klik hier om het aanbod te bekijken

Foute Kerst- en Oudejaarsshow 2018 bij Verschuur Watersport

Bij Verschuur Watersport is er zoals elk jaar aan het einde van het jaar weer een gezellige Kerst- en Oudejaarsshow. Deze Kerstshow is het ideale moment om voor het komende voorjaar een sloep te bestellen.
Niet alleen voorkom je daarmee lange wachttijden in het voorjaar, ook zijn er nu leuke kortingen en vele extra’s!

Verschuur Watersport

Benieuwd naar de Decemberacties van Verschuur Watersport? Klik hier voor meer informatie

Kom de nieuwe Q30 bewonderen

De fonkelnieuwe elektrische Q30 van Q-Yachts is vanaf 6 december tijdens de Masters of LXRY voor het eerst in Nederland te zien. Daarna wordt deze boot direct doorgereden naar Boulevard Nautique Roermond waar deze te bezichtigen en proef te varen is. Geruisloos en duurzaam varen, zonder in te leveren op snelheid, ligt nu binnen handbereik. Kom en ervaar het zelf! Meer informatie: http://q-yachts.com

Q Yachts

Kerstevent BestBoats International Yachtbrokers

Van 27 december tot 30 december 2017 is er het Kerstevent bij Boulevard Nautique Roermond. Tijdens deze dagen kun je hier van 12.00 -16.00 uur exclusieve jachten bezichtigen. Ga voor meer informatie naar  www.boulevard-nautique-roermond.com

Deel

Laat een Reactie Achter