Kerstshows

December: een maand vol gezelligheid, lichtjes én speciale decemberacties! Bij onze dealers zijn allerlei acties die we graag met je delen. Ga eens langs om in feestelijke setting op zoek te gaan naar de perfecte boot. Of gewoon om te kijken welke nieuwe modellen op de markt zijn gekomen. Wij hebben de leukste acties voor je op een rijtje gezet. Veel plezier!

Eindejaarsshow bij Pedro-Boat in Zuidbroek

Op 27, 28 er 29 december ben je van harte welkom bij de eindejaarsshow van Pedro-Boat, daar zijn scherpe prijzen, aanbiedingen en interessante acties. Een mooie plek om op zoek te gaan naar de boot van je dromen. Pedro-Boat uit Zuidbroek, provincie Groningen, beschikt over een terrein van 40.000 m2, waar je onder het genot van een hapje en een drankje, een riante collectie te koop staande occasions kunt bezichtigen. Of je kunt zelfs je eigen nieuwe schip laten bouwen. Voor ieder wat wils…

Pedro-Boats

Het verkoopteam levert je maximale service rondom de aanschaf van de boot van je dromen. Dit alles zorgt voor een bijzonder klantvriendelijke dienstverlening. Maar er is meer: Pedro-Boat kan het transport over de weg of het water voor je regelen, helpt je bij reparaties of een refit van je boot zodat je weer jarenlang onbezorgd kan genieten op het water. Daarnaast beschikken zij over een eigen stoffeerderij, een zeilmakerij en een winterstalling.  De werf is geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over de Eindejaarsshow, overnachtingsmogelijkheden in de buurt en overige vragen: marketing@pedro-boat.nl of 0598 – 451 763.

Boot inruilen bij Bakker Campers

Ben je op zoek naar een camper? Bakker Campers in Wenum Wiesel sluit een dynamisch jaar in stijl af met een laatste opvallende voordeel actie: de WHITE DECEMBER DEALS.

Bakker Campers

Uniek aan deze actie is dat je ook een boot mag inruilen bij de aanschaf van een camper. Besluit je in december een camper te kopen, dan profiteer je van een extra hoge inruilprijs. En het maakt daarbij niet uit wat je inruilt: een camper, caravan, auto, motor, chalet of dus een boot. Bovendien ontvangen kopers van een nieuwe of gebruikte camper (v.a. € 30.000,-) naar keuze een gratis accessoirecheque t.w.v. € 2.500,- een gratis NKC all risk verzekering (1 jaar) of een gratis set nieuwe banden voor de camper.

Benieuwd naar het aanbod van Bakker Campers? Klik hier om het aanbod te bekijken.

Foute Kerst- Oudejaarsshow Verschuur Watersport

Bij Verschuur Watersport is er zoals elk jaar aan het einde van het jaar weer een gezellige Kerst- en Oudejaarsshow. Deze Kerstshow is het ideale moment om voor het komende voorjaar een sloep te bestellen. Niet alleen voorkom je daarmee lange wachttijden in het voorjaar, ook zijn er nu leuke kortingen en vele extra’s!

Verschuur Watersport

Tijdens deze Kerst- en Oudejaarsshow, geven zij heel veel extra’s weg, zoals:

  • Wanneer je de sloep of tender vóór 1 januari 2019 bestelt, ontvangt je een drie liter fles Moët & Chandon champagne t.w.v. € 300,- cadeau! (Zo kunt u Oud- en Nieuw XXL vieren!)
  • Super leuke kortingen op alle nieuwe sloepen en tenders
  • Extra hoge kortingen op diverse 2018 showroom modellen
  • Drie jaar gratis servicebeurt op de motor
  • Kooduu wijncooler/ stereo/ lamp
  • 1 jaar gratis abonnement op Daemes & heeren op het water inclusief

En nog veel meer leuke en ludieke acties! Benieuwd naar de Decemberacties van Verschuur Watersport? Klik hier voor meer informatie.

Locatie: Verschuur Watersport – Gouwestraat 60a te Alphen aan den Rijn

De Kerst- en Oudejaarsshow vindt plaats van maandag 24 december tot en met zaterdag 5 januari. De Kerst-en Oudejaarsshow is geopend van 11.00 uur – 16.00 uur. Ps vergeet je foute kerstrui niet! Hier worden ze blij van bij Verschuur Watersport.

Kom de nieuwe Q30 bewonderen

De fonkelnieuwe elektrische Q30 van Q-Yachts is tijdens de Masters of LXRY voor het eerst in Nederland te zien. Daarna wordt deze boot direct doorgereden naar Boulevard Nautique Roermond waar deze te bezichtigen en proef te varen is. Geruisloos en duurzaam varen, zonder in te leveren op snelheid, ligt nu binnen handbereik. Kom en ervaar het zelf! Meer informatie: http://q-yachts.com

Q Yachts

Kerstevent BestBoats International Yachtbrokers

Van 27 december tot 30 december 2017 is er het Kerstevent bij Boulevard Nautique Roermond. Tijdens deze dagen kun je hier van 12.00 -16.00 uur exclusieve jachten bezichtigen. Ga voor meer informatie naar  www.boulevard-nautique-roermond.com

Oudejaarsshow Bmarine 2018

De laatste weken van de maand december is dé tijd om samen, gezellig het jaar af te sluiten met een hapje en een drankje. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december van 10:00 tot 17:00 ben je uitgenodigd voor ‘Dé Oudejaarsshow’ van Bmarine (voorheen Sloepenmarkt) in Grou. Op deze dagen staan zij met het gehele team klaar om je van alle informatie te voorzien, vragen te beantwoorden of gewoon even gezellig bij kletsen. Denk hierbij aan vragen over een specifieke sloep of motorboot, of vragen over het verkopen van je eigen boot. SloepenmarktEn er is meer! Naast de Oudejaarsshow is er een heuse fotowedstrijd. Heb je een leuke watersport belevenis dit jaar vastgelegd. En wil je dit delen? Hoe leuk dat je met dit fotomoment iets kan winnen?! Stuur je mooiste watersport foto naar info@bmarine.nl. En zij kiezen de mooiste, leukste, meest watersport-minded foto uit. Met het opsturen van je foto maak je kans op een fantastisch oudejaarsverassingspakket. Doe mee! En wie weet ben jij wel de gelukkige van dit fantastische pakket.

Wanneer: Vrijdag 28 en zaterdag 29 december is de winkel geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Waar: Bmarine (voorheen Sloepenmarkt) Singel 12 te Grou

Is er een leuke kerstshow bij je in de buurt?

Laat het ons dan weten. En dan zetten we hem op de lijst. info@arimpex.nl.

Alvast hele fijne feestdagen en goed en gezond 2019!