Django 8S

De Django 8S is de laatste creatie van de Franse werf Marée Haute. Het is een spannende boot voor single handed fun of voor wedstrijden met een beperkte bemanning. De 8s is ontwikkeld voor offshore races zoals de Fastnet Race, de ArMen Race of de Transquadra.

Maar de nieuwe Django 8s voelt zich net zo lekker in kust- en IRC-races. Gebaseerd op de uitgekiende romp van de Django 7.70, is de deklay-out geoptimaliseerd voor dit soort regatta’s. De lay-out is lichtgewicht en het zeilplan danig vergroot.

Scheepswerf in Tregunc

De scheepswerf in Tregunc heeft zo’n vijftien jaar geleden haar sporen verdiend met de productie van de MiniTransat 6.50 klasse, voordat het aanbod werd uitgebreid met deze snelle cruisers. De werf werkt samen met de naval architect Pierre Rolland en heeft een reeks van 5 verschillende Django-jachten ontwikkeld met een lengte tussen 5,50 m en 12,70 m. In 2019 is de Django 8S toegevoegd en neergezet als een grote mini die geschikt is voor offshore-regatta’s.

Meer informatie: www.mareehaute.fr

Je eigen zeilboot?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte zeilboot? We hebben een groot aanbod zeilboten waar je uit kunt kiezen. Of lees je liever nog wat meer watersportnieuws?