Drinkwaard Marine
?????????????????????

Je vaart al jaren met veel plezier en bent gewend geraakt aan de geur van uitlaatgassen, het terugkerend onderhoud en het geronk van de motor. Toch hoeft dit niet meer! Vaar voortaan 100% elektrisch met de binnenboordmotoren van Drinkwaard Marine.

Elektrisch varen neemt de laatste jaren sterk toe. Steeds meer mensen stappen over van traditionele brandstofmotoren naar elektrisch varen. Je hebt de keuze uit elektrische buitenboordmotoren, hybride varianten en nu ook volledig elektrische binnenboordmotoren.

Voordelen van elektrisch varen

Je vaart in alle stilte, zonder uitlaatgassen en door efficiënte techniek haal je de maximale afstand uit de accu’s. Dat zijn enkele van de vele voordelen van elektrisch varen. Daarnaast kun je kiezen om de elektromotor te combineren met een dieselmotor. Met de hedendaagse techniek schakel je dan soepel tussen een elektrische- en dieselaandrijving.

Je vaart in alle stilte, zonder uitlaatgassen.
Je vaart in alle stilte, zonder uitlaatgassen.

Overstappen is makkelijk

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Een elektrische binnenboordmotor kan zonder veel meerkosten de oude dieselmotor vervangen. De omvang van je boot zal niet snel een struikelblok zijn. Er zijn aandrijvingen met 15 kW, vergelijkbaar met 30 PK. Deze jongens stuwen vaartuigen voort tot 12 meter of 10 ton waterverplaatsing.

Drinkwaard Marine is al meer dan 59 jaar een specialist binnen de pleziervaart. Met een team van 20 gecertificeerde vakmensen staan zij voor je klaar de elektromotor of hybride aandrijving in te bouwen. Wil je advies over elektrisch varen? Neem gerust contact met ze op.

Meer informatie op www.drinkwaard.com.

Ben je op zoek naar een elektrische buitenboordmotor, dan geeft dit artikel een handig overzicht. Nog veel meer artikelen over elektrisch varen vind je hier. Of zoek op Botentekoop.nl naar jouw droomboot.