Elektrische buitenboordmotoren worden steeds vaker toegepast als milieuvriendelijk alternatief voor benzine buitenboordmotoren. Het kan voor steeds meer activiteiten worden gebruikt. Vissers zijn groot fan, want zo kunnen ze fluisterstil door de natuur trekken. Nu zijn er bedrijven die hun techniek steeds meer uitbreiden om voor alle omstandigheden geschikt te zijn.

Evoy’s elektrische buitenboordsysteem met hoog vermogen is boven verwachting krachtig met een volledig koppel vanaf nul tpm. Wees voorbereid om de aandacht te trekken op het water met deze aandrijflijn!

Het elektrische buitenboordmotorsysteem van Evoy heeft grote internationale aandacht gekregen na de aankondiging in maart. Het is een motor met een hoog vermogen die het meest geschikt is voor boten van 18-25 voet met 1 motor en 25-35 voet met 2 motoren. De motor zal verkrijgbaar zijn als 150 pk, 300 pk en 450 pk. De eerstgenoemde is beschikbaar voor levering in het voorjaar van 2021 en pre-orders zijn nu open.

Een aantal (bekende) voordelen van elektrische motoren heb je bij dit systeem uiteraard ook. Denk hierbij aan: geen uitstoot, geur of geluid, betaalbaar in gebruik, DC-snelladen met hoge capaciteit, 100-200 nm bij lage snelheid. Verder zijn de motoren relatief onderhoudsvrij én is je motor volledig programmeerbaar.

Meer weten? evoy.no/outboard

Ben je aan het overwegen om een elektrische buitenboordmotor aan te schaffen? Wij hebben ze hier voor jou op een rijtje! Zelf op zoek naar een boot? Bekijk ons gehele aanbod.