for sail

For Sail Yachtbrokers is een jachtmakelaar met een team van enthousiaste watersporters die zijn opgegroeid op en rond het water. vakkundige jachtmakelaars die houden van duidelijke contracten, zonder kleine lettertjes en vooral van een plezierige samenwerking.

De verkoop in motor- en zeiljachten bestaat uit een professioneel traject met een sterke positie in buitenlandse kopers. Gestart in 2002 en gevestigd in de jachthaven van het Zeeuwse Wemeldinge. Vanuit de verkoophaven, via websites, beurzen en andere vormen van publiciteit wordt er alles aan gedaan om een snelle verkoop te realiseren. De eigen verkoophaven is een unieke locatie. De kom van de voormalige zeesluis, rechtsonder op de foto, vormt het decor.

Enkele jaren geleden heeft For Sail Yachtbrokers de makelaardij van Messink Yachting in Enkhuizen overgenomen. Hiermee is er een tweede For Sail vestiging aan het IJsselmeer in het noorden van het land.

Een greep uit het aanbod in het hogere segment van For Sail Yachtbrokers:

Puffin Classic 58 € 990.000,-

Puffin® Yachts worden ontworpen door Olivier van Meer en gebouwd door VMG Yachtbuilders in Enkhuizen. Puffin’s worden gebouwd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden om veiligheid en comfort te waarborgen tijdens lange zeiltochten en het leven aan boord. Gemaakt om door een kleine bemanning gevaren te worden.

for sail yachtbrokers puffin

Bekijk de specificaties van deze boot:

Solaris 72 € 600.000,-

Deze Cruiser met 5 kajuiten is gebouwd in 2002 en werd ontworpen door Doug Peterson met een CE Category A – Ocean ontwerpcategorie. ontworpen voor langdurig verblijf aan boord. Uitgerust voor zowel tropische als polaire wateren. Veel recent vernieuwingen.

for sail yachtbrokers solaris

Bekijk de specificaties van deze boot:

Grand Soleil 54 € 385.000,-

Grand Soleil jachten worden sinds 1974 geproduceerd door de jachtwerf Cantiere del Pardo in Bologna. Het oorspronkelijke doel was het bouwen van wedstrijdjachten met een combinatie van de beste prestaties en een elegant en innovatief design. Deze 54 is super compleet en keurig onderhouden. Eiken interieur, 3 badkamers, B&G Navigatie apparatuur, Elvstrom grootzeil en rolgenua en een reddingsvlot maken er een compleet uitgeruste boot van.

for sail yachtbrokers grand soleil

Bekijk de specificaties van deze boot:

Contest 55CS € 485.000,-

Een scherp en snel zeiljacht, goed in proportie, een mooi geproportioneerde kajuitopbouw en een naadloos aansluitende, vrij diepe kuip. De stuurpositie gaat vloeiend over in dat geheel. Het vijf meter brede jacht heeft veel binnenruimte en een prachtig afgewerkt interieur. Opvallend is de doorkijk vanuit de eigenaarshut in het achterschip naar buiten.

contest

Bekijk de specificaties van deze boot:

J Boats J/133  € 192.500,-

De J/133 is een fraai ogend, uitzonderlijk goed zeilend en stevig gebouwd zeiljacht. Uitgerust met het beste beslag dat er te verkrijgen is. Op deze boot klopt alles. De tanks en accu’s staan op de goede plaats, condens en water verzamelen zich in een bilgeput, de motor is goed ingebouwd, er zijn zeewaardige kooien, de kombuis is zeevast en er zijn voldoende handgrepen. Deze J is uiterst compleet en perfect onderhouden. 15 zeilen, plotter/radar, AIS, autopilot, Webasto boiler en verwarming, generator, omvormer, zonnepaneel, etc

j boats

Bekijk de specificaties van deze boot: