Gebruikte botenbeurs Hoorn

Dit weekend vindt voor de tiende keer de Gebruikte Botenbeurs plaats. Hoorn ligt dit weekend weer bommetje vol met boten in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een toekomstige boot? Kom dan een kijkje nemen tussen het diverse aanbod variërend in prijs en categorie. Hiermee is deze Gebruikte Botenbeurs misschien wel de meest veelzijdige van Nederland. De Gebruikte Botenbeurs is gratis toegankelijk en naast het boten geweld zijn er nog tal van andere activiteiten die ook zeker een bezoekje waard zijn.

Gebruikte botenbeurs

Jubileum: Tiende editie

Dit jaar heeft de beurs een tienjarig jubileum. En deze 10de editie staat voor een prachtig weekend, waar waterliefhebbers volop kunnen genieten. De Gebruikte Botenbeurs Hoorn is voor bezoekers gratis toegankelijk.
Gebruikte botenbeurs

Alle soorten boten op de Gebruikte Botenbeurs

De haven van Hoorn ligt weer volledig gevuld met boten in alle soorten en maten. Dat varieert van ‘trailerbare’ zeilboten en sloepen tot 20 meter lange luxe jachten in het hogere prijssegment. Tussen deze uitersten is er een gevarieerd aanbod voor elke portemonnee met ongeveer evenveel motor- als zeilboten. De boten liggen op Mediterrane wijze voor anker aan de kade, wat uiteraard een sfeervolle aanblik biedt. Op de wal staan kramen en tenten met nautische producten en diensten.
Gebruikte botenbeurs

Waterweek Hoorn 2018

De Gebruikte Botenbeurs Hoorn is een onderdeel van de Waterweek Hoorn 2018 die over drie dagen rond de 35.000 bezoekers trekt. De Waterweek Hoorn organiseert verschillende evenementen, waaronder Drakenbootraces, Openwaterzwemmen, een Wijnfestival, een Watercongres, een Shantyfestival, een Expo en een Nautische markt.

Vrijdag 20 jul 2018      –  12:00 – 18:00
Zaterdag 21 jul 2018  –  10:00 – 18:00
Zondag 22 jul 2018     –  11:00 – 18:00

Wat is er wanneer te doen? Bekijk de agenda. En weet precies waneer je waar aanwezig wil zijn.

Meer informatie:
Waterweek Hoorn
Gebruikte Botenbeurs Hoorn