GrandYachts

GrandYachts heeft onlangs een nieuwe locatie betrokken. Aan de Maas in Wanssum worden alle jachten nu in eigen huis geserviced en verkocht vanuit een overdekte king size showroom. Die schaalgrootte is hard nodig aangezien GrandYachts een ruime keuze biedt in snelvarende polyester motorjachten uit het hogere en grotere segment.

Bij GrandYachts vind je de bekende merken als Azimut, Fairline, Astondoa, Absolute, Princess, Ferretti, Sunseeker, Cranchi en Mochi. En dat met een opvallend scherpe prijsstelling.

GrandYachts

Watersporters met passie

GrandYachts is een initiatief van John Kelders en Bram de Groot. Beide watersporters met een passie voor snelvarend polyester. Het eerste motorjacht werd gekocht in 1988 en sindsdien is er veel kennis opgebouwd, zowel technisch als commercieel. Een team technisch specialisten maken een jong gebruikt jacht weer als nieuw, met een uitgebreid netwerk en een goed inzicht in wat de markt wenst, is de doorlooptijd van een flink motorjacht opvallend kort. Dit succes en bijbehorende groei maakten enkele jaren geleden een nieuwe manier van jachtmakelen mogelijk.

Eigen inkoop

In tegenstelling tot alle andere makelaars in motorjachten rond de 20 meter die uitsluitend bemiddelen, koopt GrandYachts ook eigen jachten in. Zowel de binnen- als buitenlandse markt wordt afgespeurd naar een interessante deal. Na een grondige inspectie wordt het aangekochte jacht volledig in originele staat gebracht met waar nodig een update van de technische systemen. In de nieuwe showroom te Wanssum worden deze vervolgens ter verkoop aangeboden. Vaarklaar voor nog vele jaren onbekommerd vaarplezier.

GrandYachts

Uitstekend geoutilleerd

GrandYachts beschikt over alle denkbare faciliteiten om jachten van dit kaliber succesvol te verhandelen. Een eigen showroom met een unieke sfeer, een werkhal waar aan meerdere jachten tegelijk werkzaamheden verricht kunnen worden of een 32 tons kraan met een hydraulische trailer die eenzelfde gewicht kan tillen. Daarnaast beschikt GrandYachts over eigen monteurs die gespecialiseerd zijn in de complexiteit van een zeegaand snelvarend motorjacht. Ook is er een enthousiast poetsteam die na een uitgebreide servicebeurt de kroon op het werk zet. GrandYachts werkt verder nauw samen met bedrijven die de boot kunnen transporteren naar iedere gewenste locatie. Dit maakt zorgeloos varen mogelijk met een exclusief motorjacht, technisch volledig bij de tijd en optisch in nieuwstaat.

Buitenlandse thuishaven

In het aanbod van GrandYachts vindt je ook jachten met een buitenlandse thuishaven. Een belemmering is dat niet. Een bezichtiging wordt inclusief vliegtickets en een hotelboeking geheel geregeld voor een eigen gecertificeerde expert een grondige aankoopkeuring heeft gedaan. Verrassingen zijn daarmee uitgesloten. Ook het papierwerk wordt door GrandYachts adequaat ingevuld. Een servicebeurt, poetsen of het transport naar een andere thuishaven wordt door GrandYachts allemaal tot in detail uit handen genomen. Wat rest voor de nieuwe eigenaar is zorgeloos genieten.

GrandYachts

Bemiddeling door GrandYachts

Wanneer een jacht in bemiddeling door GrandYachts verkocht wordt, volgt er eerst een grondig inspectie. Dankzij de kennis en objectieve instelling geeft Grand Yachts gerichte aanbevelingen om de uitstraling van een jacht aantrekkelijker te maken. Een eigenaar ziet kleine dingen vaak niet meer, maar de kritische blik van een potentiële koper wel.

Na deze eerste stappen worden heldere afspraken gemaakt over de kosten voor de verkoopbemiddeling. GrandYachts werkt niet op basis van een gebruikelijke courtage. Aangezien geen schip is gelijk, wordt op basis van de staat, populariteit, opties of locatie per schip een prijs afgesproken.

Zodra de verkoopopdracht daar is, plaatst GrandYachts alle relevante gegevens in hun database. Het jacht wordt vervolgens geplaatst op alle ter zake doende websites in Europa. Zo ben je ervan verzekerd dat geïnteresseerden in binnen- en buitenland het jacht daadwerkelijk zullen vinden. Op de eigen website is daarnaast uitgebreide documentatie vinden. Een andere verkoopmogelijkheid komt voort uit de zoekopdrachten die Grand Yachts uit hun netwerk ontvangt. Zodra er een overeenkomst is tussen een geïnteresseerde en de aangeboden boot, wordt het jacht op een actieve manier aangeboden.

GrandYachts

Unieke werkwijze

Met de werkwijze en specialisatie in snelvarende zeegaande motorjachten neemt GrandYachts een unieke positie in. Er zijn geen andere makelaars die voor eigen risico inkopen om met een professionele technische service de kwaliteit van de aangeboden boten geheel in eigen hand te houden. De nieuwe locatie waar alle werkzaamheden onder één dak plaatsvinden bewijst het succes van die formule. Klaar is het nog niet. De kade en aanliggende verkoophaven worden nog verplaatst waarmee een nog groter buitenterrein ontstaat. Ook de showroom moet nog worden ingericht. De werkhal is wel vol in bedrijf waarmee een breed en aantrekkelijk aanbod in snelvarend polyester direct beschikbaar is.

Kijk voor meer informatie op www.grandyachts.eu
Voor het huidige aanbod kijk je op www.botentekoop.nl