halberg rassy 50

De nieuwe Hallberg-Rassy 50 is een eigentijdse wereldomzeiler die tegelijkertijd trouw blijft aan de tradities van deze Scandinavische werf. Met dubbele stuurwielen in de middenkuip en een keuze tussen een soft top of voorruit met gehard glas met een te openen middendeel liggen vaartochten in koude of warme gebieden binnen handbereik.

Het interieur van de Hallberg Rassy 50 is licht en luchtig door meerdere grote dekluiken en de ramen in de kajuitopbouw. Er zijn diverse indelingen mogelijk. Het keukengedeelte is in te delen als een L-vormige- of langsscheepse kombuis. In de achterhut is keuze uit een center sleeper of dubbel- en enkelbed. De voorhut kan met een Frans bed worden uitgerust of een V-vorm. Alternatieve indelingen zijn in overleg ook nog bespreekbaar.

halberg rassy 50

Complete uitrusting

De standaard uitrusting is zeer uitgebreid, met o.a. elektrische in-mast furling en een elektrische voorzeil furler, complete zeilgarderobe, teakhouten dek, intrekbare boegschroef van Sleipner Side-Power, een 12 kW generator en een 110 PK Yanmar hoofdmotor.

Meer informatie: www.nova-yachting.nl

Aanbod Hallberg Rassy

Op zoek naar je eigen zeilboot? Bekijk het aanbod Hallberg Rassy of ontdek welke andere zeilboten er nog meer te koop staan. Meer watersportnieuws vind je hier.