Het laatste watersportnieuws op Botentekoop.nl

Ben je een echte watersport liefhebber? Op Botentekoop.nl vind je alles wat je wilt weten over de mooiste, snelste en beste boten, bijzondere vaarroutes, het laatste watersportnieuws en tips voor op het water.

Onze redactie, zelf ook grote liefhebber van de watersport, zoekt dagelijks naar updates, nieuwtjes en interessante weetjes. Voor het laatste watersportnieuws moet je dus bij Botentekoop.nl zijn. Dan ben je weer helemaal op de hoogte.

Boottesten

Door het jaar heen testen wij ontzettend veel prachtige boten. Het resultaat lees je in ons magazine en op Botentekoop.nl. Onze hoofdredacteur en watersport journalist Epco Ongering test diverse boten en geeft hier een objectief en onafhankelijk oordeel over. In Nederland is er niemand die méér boten heeft getest dan Epco. Dit maakt hem dé watersportkenner van Nederland.

Epco Ongering
In Nederland is er niemand die méér boten heeft getest dan Epco Ongering.

Deze boottesten zijn ideaal als je op zoek bent naar een nieuwe boot. Je weet precies wat je aan gaat schaffen. Het is natuurlijk ook altijd goed om je te blijven oriënteren op de steeds maar ontwikkelende watersport markt. Dus of je nou op zoek bent naar een motorboot, sloep, zeilboot, sportboot of superjacht: bekijk de boottesten op Botentekoop.nl.

Vaarroutes

Eenmaal jouw droomboot gevonden? Hoog tijd om de Nederlandse wateren te gaan verkennen. Op Botentekoop.nl lees je alles over de mooiste vaarroutes en vaargebieden in ons land. Ontdek alle watersport mogelijkheden in Friesland, Noord-Holland, Limburg, de Biesbosch of bijvoorbeeld de Zeeland. En onderweg wil je natuurlijk ook wel eens een lekker hapje eten, bekijk dus vooral ook onze restauranttips.

Varen door de Biesbosch
Varen door de Biesbosch: runderen onderweg.

Watersporttips

Via onze redactie en connecties in de watersport branche hebben we toegang tot heel veel waardevolle informatie over bedrijven, nieuwe technische snufjes en onmisbare gadgets. En hoe beveilig je je boot, welke verzekering is goed om te nemen en hoe hard mag je eigenlijk varen in Nederland? Houd onze watersporttips in de gaten en je mist nooit meer iets.

Groot aanbod boten

Ben je nog op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Op Botentekoop.nl kun je kiezen uit het mooiste botenaanbod van Nederland. Met ruim 16.000 advertenties online en meer dan 400.000 bezoekers per maand, is dit de mooiste botensite van Nederland. Benieuwd? Bekijk hier het botenaanbod.