Op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 viert Sloepenmarkt in Grou het jaarlijks terugkerende Lente Event. Al het sloepen aanbod van de Sloepenmarkt kun je nu laagdrempelig bekijken. Het Open Huis is bedoeld om op laagdrempelige wijze het watersportgevoel te ervaren. Het is de vierde keer dat het evenement wordt gehouden met dit keer – als kers op de taart – de aankondiging van de nieuwe paraplunaam: Bmarine.

Sloepen en Motorboten

De showroom is helemaal up-to-date gemaakt voor het aangebroken seizoen. Naast het gevarieerde aanbod van traditionele open- en cabinsloepen liggen er ook diverse luxe motorboten tussen de 6 en 11 meter. Bezoekers van het evenement worden uitgenodigd om aan boord te stappen en te ontdekken wat de verschillende boten met hen doen. Bent je zoek naar comfort of juist meer luxe aan boord? In het uiteenlopende aanbod van Sloepenmarkt kan het allemaal getest worden. Daarbij is het volledige verkoopteam aanwezig om bij te praten over de huidige ontwikkelingen op het gebied van sloepen en motorboten.

Sloepen dealers

Bmarine

Dit jaar is het Lente Event extra bijzonder: tijdens dit evenement zal Sloepenmarkt officieel haar nieuwe naam ‘Bmarine’ inluiden. Deze nieuwe naam draagt bij aan de plannen van Sloepenmarkt om zich naast de verkoop van jong gebruikte sloepen en tenders ook meer op jonge en nieuwe motorjachten te richten. Tijdens het Lente Event is er een ‘Bmarine huiskamer’ ingericht om samen met de bezoekers te praten over deze bijzondere stap in de bedrijfsvoering.

Muziek en Drinks & Bites

Net als voorgaande jaren wordt het Lente Event weer feestelijk aangekleed met vers bereide lekkernijen van de BBQ, wijn, frisdrank, muziek en ambachtelijk ijs van PUUR. Ook aan de kinderen is gedacht met limonade, onbeperkt ijsjes en een springkussen.

Meer informatie is te vinden op www.sloepenmarkt.nl

Benieuwd naar het sloepenaabod van Botentekoop.nl? Bekijk het hier. Wie weet staat hier jouw toekomstige sloep wel te koop!