Sea Ray

Van 6 t/m 10 maart 2019 kun je veel watersportplezier beleven op de HISWA Amsterdam Boat Show. Botentekoop.nl is ook van de partij. Kom naar onze stand, doe mee met de winactie en maak kans op geweldige prijzen die ter beschikking zijn gesteld door Sea Ray en Kempers Watersport.

Ben je op een van de dagen van 6 t/m 10 maart aanwezig op de HISWA 2109? Kom dan zeker ook even langs in onze stand. Maak een te gekke foto met de funtube die daar ligt. Je hebt dan een leuke foto die je online terug kunt vinden én je maakt direct kans op geweldige prijzen, mogelijk gemaakt door Kempers Watersport en Sea Ray. Je vindt Botentekoop bij standnummer 02.204.

Geweldige prijzen

Vooral heel veel watersportplezier: dat is wat je kunt winnen op onze stand. Want wie wordt niet vrolijk van een funtube? Of van urenlang genieten op het water? Kom langs bij de Botentekoop-stand en maak kans op deze prijzen:

Eerste prijs: Sea Ray Experience

Ben je de winnaar van de Sea Ray Experience? Dan ga je 3 uur volop genieten op het water van de Westeinderplassen. Er staat een Sea Ray SPX 190 inclusief schipper tot je beschikking. Je mag zelf kiezen wat je wilt gaan doen: waterskiën, wakeboarden op een tube of gewoon alleen maar varen en genieten.

Om een indruk te krijgen:

Tweede prijs: Funtube

Vind je de funtube cool die in onze stand te vinden is? Dan heb je geluk! Door mee te doen met de winactie maak je namelijk kans op een drie-persoons funtube. De naam zegt het al: FUN. Daar ga je gegarandeerd heel veel plezier mee beleven. Lachen, gieren, brullen op het water met je vrienden.

Funtube

Derde prijs: Sea Ray outfits

Met een prachtige outfits van Sea Ray maak je helemaal de blits op het water. Doe je mee met de winactie op de stand van Botentekoop, dan maak je kans op een van deze Sea Ray collector’s items.

Over Sea Ray

Sea Ray is een Amerikaans botenmerk en daarnaast de grootste sportbotenbouwer ter wereld. Sea Ray bouwt sportboten, sportcruisers, sportjachten en jachten. Kempers Watersport is de oudste Sea Ray dealer van Nederland en heeft uitgebreide ervaring met het verkopen en onderhouden van deze prachtige innovatieve boten. Sea Ray biedt de waterliefhebber sportboten van 6 meter tot jachten van wel 20 meter.

Hier lees je meer: www.kemperswatersport.nl/sea-ray/

Over Kempers

Kempers Watersport is één van de grootste en meest vernieuwende jachthavens van Nederland. Op hun jachthaven op een A1-locatie aan de Westeinderplassen bij Aalsmeer/Leimuiden verhuren ze 500 ligplaatsen. Ze zijn ook actief in de jachtmakelaardij. Ze beschikken over een volledig uitgeruste serviceafdeling, waarmee ze watersporters een full-service concept aanbieden.

Hier lees je meer: www.kemperswatersport.nl/

Winactie

Vul onderstaand formulier in en doe mee met de winactie.

 

De winnaars worden via de nieuwsbrief van Botentekoop.nl bekend gemaakt.