HISWA Amsterdam Boat Show

HISWA Amsterdam Boat Show is al 65 jaar de aangewezen watersporttentoonstelling om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen. Van 11 t/m 15 maart 2020 is het zover. In de RAI Amsterdam vindt de 65e editie plaats van dit grootste watersportevenement in Nederland.

HISWA RAI is er voor iedereen die houdt van varen. Dat kan een liefde voor sloepvaren zijn, iets met fanatiek zeilen te maken hebben of voor degene die op zoek is naar zijn eerste eigen boot. Op de HISWA vind je de nieuwste modellen motor- en zeilboten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en adviezen voor zowel pleziervaarders als watersporters.

HISWA Amsterdam Boat Show

Uitgebreid programma

Tijdens HISWA Amsterdam Boat Show is er genoeg te zien en te doen. Van interessante sprekers tot leerzame workshops. Op het HISWA Mainstage in hal 5 vertellen allerlei sprekers nieuwswaardige, leerzame of bijzondere verhalen. Denk onder andere aan thema’s als duurzaamheid en innovatie. Maar ook de VaarQuiz en veel meer!

HISWA InnovationLAB

Ook interessant: het InnovationLAB. Hier leer je alles over de laatste ontwikkelingen, technieken en innovaties op watersportgebied. Bekijk demonstraties van innovatieve projecten. Of ontdek wat de nominaties zijn voor de Product van het Jaar en de HISWA Hebbeding verkiezing. Het is ook de plek waar start-up bedrijven zichzelf kunnen presenteren. Zeker een bezoekje waard. Hier lees je meer over InnovationLAB.

HISWA Sport Xperience

Onder begeleiding van een volwassene met een HISWA-kaartje, mogen kinderen van 6 t/m 16 jaar gratis mee. En dan is vooral de HISWA Sport Xperience heel interessant. Special voor hen is dit het spannendste watersportspektakel. Kom langs en probeer verschillende (water)sporten, zoals zeilen, suppen, windsurfen, golf, bmx, urban hockey, volleybal en meer. Of kom naar het Water Lab en doe de leukste experimenten! Hier lees je er meer over.

Meer info en kaartverkoop via www.hiswarai.nl

Groot aanbod

Nu al je volgende boot vinden? Op zoek naar een nieuwe of tweedehands boot? Bekijk hier het huidige aanbod op Botentekoop.nl. Of bekijk eerst eens een paar boottesten om je nog beter te oriënteren.