HISWA te water 2019

Net als vorig jaar, is ook dit jaar de HISWA te water weer in Batavia Haven, Lelystad. Een prachtige achtergrond voor de grootste in-water bootshow van Noord-Europa. Ook Botentekoop is weer aanwezig! Zien we je daar?

Van 4 t/m 8 september kun je bij de HISWA te water de uitstekende sfeer komen proeven op de kade en de steigers van Batavia Haven. Er is in ieder geval genoeg te zien en te beleven. Alleen het botenaanbod is al indrukwekkend te noemen. Ongeveer 300 boten met een totale lengte van drie kilometer kun je er komen bewonderen.

Kade HISWA

Prachtig overzicht op aanbod

De schepen liggen dit jaar met de spiegel, oftewel achterzijde, naar de kade/steigers. Daardoor heb je als bezoeker een prachtig zicht op het aanbod. Alle segmenten zijn vertegenwoordigd: van hout, polyester tot staal en van zeil- en motorjachten, tenders tot sloepen. En natuurlijk is er veel nieuws te ontdekken. Veel exposanten presenteren hun primeurs aan exclusieve, drijvende paviljoens.

Nieuwe modellen

Als je naar de HISWA te water gaat, ga je gegarandeerd prachtige boten ontdekken. Batavia Haven ligt vol met de nieuwste modellen. We hebben in verschillende segmenten alvast selecties gemaakt van boten die je móet zien. bijvoorbeeld deze top 5 snelvarende boten of deze snelle tenders. Er zijn wat prachtige motorkruisers te bewonderen. Of wat dacht je van dit overzicht van de nieuwste sloepen die een bezoekje waard zijn. Kortom: heel veel botennieuws.

Boarncruiser-1440-Elegance
De Boarncruiser 1440 Elegance

Programma en activiteiten

Natuurlijk is er dit jaar weer enorm veel te doen op en aan het water. Er is een Theater aan het water, waar je kunt genieten van muzieken interessante sprekers. of haal wat te eten in een van de foodtrucks, lekker een hapje eten met uitzicht op het water. Liever wat actievers doen? Kom dan zeilen, kanovaren of zelfs suppen! En wat dacht je van een proefvaart met de KNRM, een vaarregel-quiz of een zeiltraining?

Bezoek onze stand

Botentekoop is ook dit jaar weer aanwezig op de HISWA te water. Je bent van harte welkom op onze stand. Sowieso krijg je daar de nieuwste editie van het Botentekoop Magazine mee. En zoals je van ons gewend bent, kun je meedoen met een bijzondere winactie mede mogelijk gemaakt door BOTENWINKEL.NL. Ga in onze stand op de foto met een buitenboordmotor van Evinrude, krijg de polaroid mee én maak kans op een van de vijf opblaasbare SUP boarden van AquaParx T.w.v. € 349,-. De prijswinnaars maken we via de nieuwsbrief bekend. Dus hou onze nieuwsbrief in de gaten! En wie weet ben jij wel een van de vijf winnaars van deze te gekke prijs.

Meer informatie

Adres
Bataviahaven 1, 8242 PR Lelystad

Data en openingstijden
De HISWA te water is van woensdag 4 september tot en met zondag 8 september, van 10:00-18:00 uur. Op vrijdag kun je er zelfs tot 20:00 uur zijn.

Kaarten
Als je online alvast je kaarten koopt, profiteer je van aantrekkelijke, online tarieven.
Hier koop je je kaarten.

HISWA te water 2019

Route
Een routebeschrijving naar de HISWA te water vind je hier.

Kom je met de auto?

Vanaf de A6 neem je de afslag Lelystad-Noord. Volg vanaf daar de borden “Batavia Stad Fashion Outlet”. je kunt de auto parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet voor € 3,- per dag. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de Bataviahaven.

Voor elektrische auto’s zijn er op parkeerterrein P2 twintig oplaadpunten aanwezig. Daarbij heeft Batavia Stad Fashion Outlet één van de grootste Tesla Destination Chargers van Nederland. Er zijn twintig parkeerplaatsen beschikbaar op P5 om je Tesla op te laden.

TIP: Je kunt een parkeerkaart al bij aankomst aanschaffen. Dit kan bij de automaten van het Batavia Stad Fashion Outlet parkeerterrein of bij de entree van beurs.

Kom je met het OV?

Met de trein reist je eenvoudig naar het NS Station Lelystad, hier stapt je over op bus drie richting Batavia Stad Fashion Outlet. Vanaf de bushalte, die op loopafstand ligt van de Bataviahaven, volgt je de borden HISWA te water.

Uiteraard hoef je niet te wachten op de Hiswa om je volgende boot te vinden. Op zoek naar een nieuwe of tweedehands boot? Bekijk hier het huidige aanbod op Botentekoop.nl.