Hiswa Winactie

Ga je van 11 t/m 15 maart ook naar de Rai voor de HISWA? Dan raden we je aan ook even bij de stand van Botentekoop.nl langs te komen. Daar kun je onder andere meedoen met onze winactie in samenwerking met Mercury.

Gezellig als je ons ook bezoekt tijdens HISWA! Op onze stand krijg je de handige Botentekoop-tas mee met daarin ons nieuwste magazine. En je kunt dus meedoen met onze winactie. Daarvoor hoef je alleen op de foto te gaan in onze stand. Wie weet win jij dan de Quicksilver Inflatable Tendy 240 air rubberboot met 3,5 pk Mercury buitenboordmotor.

Mercury motoren

3,5 pk Mercury buitenboordmotor
De 3,5 pk Mercury buitenboordmotor.

Mercury is ’s werelds grootste producent van motoren voor de pleziervaart. In 1939 startte Carl Kiekhaefer het bedrijf, toen hij in zijn werkplaats in Wisconsin zijn eerste buitenboordmotor bouwde. Zijn kwikzilverachtige merk is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot marktleider op het gebied van bootaandrijvingen. Daarbij speelt de Mercury Racing divisie een toonaangevende rol in de wereld van de speedbootraces. Het bedrijf heeft dealers over de hele wereld en alle onderdelen zijn wereldwijd uitstekend verkrijgbaar.

De missie van Mercury is vanuit de passie voor het water probleemloze en onderhoudsvriendelijk producten met uitstekende prestaties te maken voor gepassioneerde watersporters. Als onderdeel van de Brunswick groep staat bij Mercury de klant centraal en doet het bedrijf wat het belooft. Duurzaamheid maakt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie uit. Naast buitenboordmotoren op benzine en inboard motoren op benzine of diesel maakt Mercury ook elektrische buitenboordmotoren onder de naam Motorguide.

Wat win je?

De Quicksilver Inflatable Tendy 240 air is een opblaasbare tender met een speciale, ijzersterke opblaasbare bodem. Daarmee is de 18,8 kilo wegende boot compact in een draagtas mee te nemen en om in kleine ruimtes onder de kuipbanken op te bergen. De boot is vervaardigd van wit pvc met een grote zwarte stootrand. Het model van de winactie is geschikt voor maximaal drie personen, beschikt over een verstelbare bank en heeft een opblaasbare kiel. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Mercury Marine.

Klik hier om mee te doen met onze winactie!

Quicksilver Inflatables 240 Tendy Air
Quicksilver Inflatable Tendy 240 Air

Bekijk het aanbod van Mercury op botentekoop.nl
Meer lezen over nieuws in de watersport? Check onze blog!