Je boot poetsen

Wanneer je zuinig bent op je drijvende bezit, besteed je aandacht aan het onderhoud. Je boot poetsen vormt daar een onderdeel van. Voor de meeste schippers geldt dat een glanzend glimmende boot lekkerder vaart. We zetten 10 handige middelen voor je op een rij die je goed kunt gebruiken voor het onderhoud van je boot.

Dulon 01 + 02
Dulon 01 + 02

Dulon 01 + 02

Revolutionair 2-component waxsysteem dat een ondoordringbaar moleculair schild creëert. Aanbrengen is wat meer werk, maar Dulon blijft langer werken dan andere poetsmiddelen.

Prijs: € 34.70
Meer informatie: www.bootschappen.nl

Nauta Nova NN05 Superwax

Nauta Nova NN05 Superwax

Geeft een perfecte glans laag met duurzame werking. Het vermindert de aanhechting van vuil en is geschikt voor gelcoats, gelakte oppervlakken en rvs onderdelen. Inhoud: 750ml.

Prijs: € 32.95
Meer informatie: www.boottotaal.nl

Starbrite Premium Marine Polish met PTEF

Starbrite Premium Marine Polish met PTEF®

De ultieme bescherming tegen aanhechting van vuil, roest zout- en kalkaanslag. De PTEF® zorgt voor een niet-plakkerige en gladde laag en biedt een langdurige werking. Inhoud 500ml.

Prijs: € 28.95
Meer informatie: www.nauticgear.nl

Riwax Hard Wax RS10

Duurzame conservering met diepe glans. Nieuwe hightech gelcoat protector. Machinaal en met
de hand toepasbaar. Inhoud 250ml.

Prijs: € 16.50
Meer informatie: www.georgekniest.nl

3M Perfect-It Boat Wax

3M Perfect-It Boat Wax

Voor een schitterende glans en duurzame bescherming tegen de elementen. Het wordt gemaakt met carnaubawas, en is veilig voor gelcoat, verf, glasvezel en metaal. Inhoud 946ml.

Prijs: € 32.99
Meer informatie: www.correct.nl

Epifanes Seapower Cleaner en Wax

Epifanes Seapower Cleaner en Wax

Makkelijk te verwerken 2 in 1 middel om te cleanen en te beschermen. Verwijdert oxidatie, vuil en water strepen. Laat een glimmende waterproof laag achter die langdurig blijft zitten. Inhoud 500ml.

Prijs: € 19.95
Meer informatie: www.allesmarine.nl

attwood cleaner en wax

Attwood Premium Cleaner wax met PTFE

Een 3 in 1 product: maakt schoon, laat het glanzen en helpt beschermen. UV remmers helpen verkleuring en oxidatie voorkomen. Inhoud 500ml.

Prijs: € 21.95
Meer informatie: www.marinediscounter.nl

international marine wax

International Marine Wax

Traditionele was voor een glanzend, hard en vuil afstotend oppervlak. Eenvoudig in het gebruik. Polijstmachine mogelijk met 800 – 1000 omw/min. Inhoud 500 ml.

Prijs: € 8.99
Meer informatie: www.compass24.nl

mer bootwas

Mer Original Bootwas

verwijdert moeiteloos groene aanslag, roest en kleine krasjes. Mer Original bootwas is geschikt voor nieuwe en oude verweerde oppervlakken of lakken. Inhoud 500ml.

Prijs: € 16.95
Meer informatie: www.mer-original.nl

niets doen

Niets doen

Er is nog nooit een boot gezonken omdat er niet goed gepoetst was. Dus wanneer een sleets uiterlijk je niets kan schelen is niets doen een optie. Uiteindelijk kun je altijd weer een nieuwe of andere boot kopen zodra de plantengroei aan boord te welig gaat tieren.

Prijs: € 00.00

Boot zoeken?

Je eigen boot poetsen? Je vindt je droomboot op Botentekoop. Bekijk ons grote, actuele botenaanbod. Of lees eerst nog meer watersportnieuws.