sloep beveiligen met GPS Tracker

De handel in sloepen floreert: vele Nederlanders hebben het sloepvaren ontdekt. Als sloepeigenaar moet je er toch niet aan denken dat deze onrechtmatig van eigenaar wisselt. Een goede beveiliging is dus aan te raden, zoals met een draadloze GPS Tracker van Trackpointer. Daarmee vind je jouw sloep supersnel terug.

Helaas is het de realiteit dat sloepen regelmatig ongewenst meegenomen worden. Om de schade te beperken, heeft Trackpointer de GPS Tracker ontwikkeld. Het systeem is betaalbaar, makkelijk zelf te bevestigen én draadloos. Eenmaal geïnstalleerd, kun je een gestolen sloep eenvoudig terugvinden. Zo kun je jouw sloep met een gerust hart aan de kade achterlaten.

Optimaal zicht op je sloep

De GPS Tracker van Trackpointer bepaalt door middel van GPS de locatie van je sloep. Als je dat zo instelt, dan heeft de tracker 24 uur per dag verbinding met de alarmcentrale. Zo kun je op ieder moment van de dag zien of je sloep er nog ligt.

Daarnaast ontvang je direct een melding als er vreemde zaken gebeuren. Zo is de kans vele malen groter dat de sloep snel en waarschijnlijk zonder enige schade teruggevonden wordt. Je kunt tenslotte direct actie ondernemen. Vanwege de ongekende effectiviteit van deze systemen, eisen meerdere verzekeraars tegenwoordig deze passieve vorm van beveiliging.

Je moet er niet aan denken dat je sloep onrechtmatig van eigenaar wisselt.
Je moet er niet aan denken dat je sloep onrechtmatig van eigenaar wisselt.

Waterdicht en draadloos

De GPS Tracker van Trackpointer bestaat uit een kleine centrale die verschillende technologieën combineert. Erg belangrijk: de tracker wordt geplaatst in een waterdichte behuizing. De beveiliging werkt bovendien draadloos, handig omdat je op het water niet altijd de beschikking hebt tot stroom. Een flinke batterij is daarom vast onderdeel van de GPS Tracker.

Nog meer kostbaar bezit beveiligen? Trackpointer biedt meerdere oplossingen voor het beveiligen van allerlei soorten objecten, zoals ook buitenboordmotoren, waterscooters en campers. Deze beveiligingssystemen kunnen draadloos of bedraad zijn.

Meer weten over alle mogelijkheden? Kijk op www.trackpointer.nl

Je eigen sloep of tender

Nog op zoek naar een sloep of tender? Op onze website kun je kiezen uit een groot aanbod. Benieuwd? Bekijk hier het huidige aanbod sloepen en tenders. Of lees nog meer artikelen over deze populaire bootsoorten.