jetsurf

Onlangs heeft Holland Sport Boat Centre het dealerschap van JetSurf voor de Nederlandse markt op haar palmares kunnen bijschrijven. Een goede aanvulling op de bestaande producten. Want Holland Sport Boat Centre staat geheel in het teken van snelvarende watersport en vertegenwoordigd daar een aantal aansprekende merknamen in

jetsurf

JetSurf werd in 2008 opgericht door Martin Sula, met de bedoeling om de grenzen in de watersport danig te verleggen. Samen met ontwikkelaars Tadej Sterk en Zbynek Bures, slaagden zij er in hun kennis en expertise op gebieden als verbrandingsmotoren, hydromechanica, composietmaterialen en elektrotechniek te combineren met de realisatie van de JetSurf gemotoriseerde surfboards.

jetsurf

De surfboards van JetSurf zijn de enige gemotoriseerde surfboards die gemakkelijk vervoerd kunnen worden per auto, boot of vliegtuig. Hierdoor kun je de JetSurf gemakkelijk over de hele wereld meenemen op je actieve vakantie.

jetsurf

JetSurf boards worden in een fabriek geproduceerd waar gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en componenten die momenteel in de Europese Unie worden geproduceerd. Deze state of the art productie stelt Holland Sport in staat om hun klanten een perfect product met de beste service te leveren.

jetsurf

JetSurf is ook ontwikkeld om de impact op het milieu te minimaliseren. Met behulp van de meest geavanceerde technologie hebben ingenieurs het totale gewicht van de JetSurf boards en accessoires verlaagd tot 14 kg. Omdat het voldoet aan de homologatienormen voor geluidsemissies, gebruikt JetSurf een verbrandingsmotor die Greentech technologie toepast en voldoet aan de emissiewaarden die voor motorschepen zijn vastgesteld. De complete aandrijfeenheid is gecertificeerd en goedgekeurd door de Europese Commissie en heeft het EU-label CE gekregen.

Voor meer informatie: www.hollandsport.nl

Zoek en vindt Jetsurfboards op Botentekoop: www.botentekoop.nl/merk/jetsurf