sail 2020

Voor je het weet is het zover, op 12 t/m 16 augustus 2020, vindt de 10e editie van SAIL Amsterdam plaats. Een week lang fungeert de Amsterdamse IJhaven, omgedoopt tot de Oranje Oceaan, als decor van een tot de verbeelding sprekend programma vol nautische historie, imposante Tall Ships, bijpassende muziek, een hoop fun en allerhande culinaire uitspattingen.

Door het formeel installeren van de eerste 25 SAIL Academy-talenten en de eerste lichting vrijwilligers, gaf burgemeester Femke Halsema samen met Prins Maurits, beschermheer van Stichting SAIL Amsterdam, het officiële startschot. “SAIL verbindt de stad Amsterdam met de hele wereld, het laat het unieke karakter van onze gastvrije stad zien”, aldus burgemeester Halsema.

Sail

Om ook in 2020  ruim 2 miljoen bezoekers te inspireren en vermaken vraagt om een gedegen organisatie. “Het vrij toegankelijke karakter is uniek aan dit evenement en dat moeten we koesteren. Dat is alleen mogelijk met de steun van een groot aantal passende partners en de verkoop van zakelijke en particuliere arrangementen”, aldus Reineke Boot, directeur SAIL Event Partners. Dat werd onderschreven door burgemeester Femke Halsema: “Doe allemaal mee, alleen door samen onze schouders eronder te zetten is dit grootste vrij toegankelijke evenement mogelijk!”.

Met de officiële kick-off is ook de verkoop van particuliere arrangementen live gegaan. De kaartverkoop van zakelijke arrangementen is eerder deze maand al gestart.

Meer informatie: www.sail.nl