Kiwigrip bij George Kniest

Watersportwinkel George Kniest is dealer geworden van KiwiGrip. Zoals de naam al doet vermoeden komt deze antislipverf met goede eigenschappen uit Nieuw Zeeland. Door de plek in de webwinkel van George Kniest is KiwiGrip ook in Nederland beter verkrijgbaar.

KiwiGrip laat zich makkelijk opbrengen met de speciale, meegeleverde roller. Het biedt een mooi oppervlak met goede antislip eigenschappen en bestaat uit een zeer hard acrylpolymeer voor een duurzaam, homogeen en elastisch oppervlak. Doorslijten doet het niet. Door de roltechniek te variëren kan de textuur worden aangepast en daarmee ook de mate van antislip.

Geen toevoegingen

In tegenstelling tot andere antislipverven met zand, rubber vlokken of andere vulstoffen kent KiwiGrip geen toevoegingen waardoor het ook niet los kan laten. De 1 component verf is aan te brengen op hout, polyester, epoxy, beton of staal. KiwiGrip heeft verder een UV-stabilisator voor kleurbehoud. Het is verkrijgbaar in wit, lichtgrijs en crème. Aangepaste kleuren zijn ook een optie. Koop de witte KiwiGrip en voeg max 3 % pigment toe voor de gewenste kleur.

Meer informatie: www.georgekniest.nl

Groot aanbod boten

Nog op zoek naar een mooie boot? Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Keuze uit een groot en gevarieerd aanbod. Liever eerst nog wat meer lezen? Bekijk onze boottestenvaarroutes of lees het laatste watersportnieuws.