Botentekoop bestaat 25 jaar, mede dankzij een goede samenwerking met jachtbouwers en andere toonaangevende watersportbedrijven. Holland Sport Boat Centre is zo’n watersportbedrijf dat vanaf het eerste uur bij Botentekoop betrokken is.

Holland Sport Boat Centre is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd is in snel varende boten. De Amsterdamse onderneming bestaat al meer dan 65 jaar en heeft daarmee een schat aan ervaring in de sportieve kant van watersporten. Niet alleen in sportboten, bij het bedrijf vind je werkelijk alles: van rubberboot tot snel-varend motorjacht en alles daar tussenin. Met topmerken als Bayliner en Sea Ray is een aanbod voorhanden van meer dan 40 verschillende modellen in vier verschillende product groepen.

De Amsterdamse onderneming bestaat al meer dan 65 jaar
De Amsterdamse onderneming bestaat al meer dan 65 jaar.

Fun

Holland Sport Boat Centre beschikt over één van de grootste funstores in Nederland met een uitgebreid aanbod van Jobe producten. Het zijn onmisbare accessoires voor een dagje sporten in bijvoorbeeld een Amerikaanse muscleboat. Maar een uitgebreide keuze in de waterscooters van Sea-Doo en Yamaha hoort daar ook bij, net als het dealerschap van SeaBob onderwaterscooters en alle Zapata Racing products zoals Flyboard, Hoverboard en Jetpack.

Een dagje shoppen bij Holland Sport Boat Centre staat daarmee garant voor een nat pak. Maar dat geeft niets, wetsuits zijn uiteraard ook een onderdeel in het adrenaline verhogende aanbod van boten en accessoires.

Holland Sport Boat Centre beschikt over één van de grootste funstores in Nederland.
Holland Sport Boat Centre beschikt over één van de grootste funstores in Nederland.

Sloepen en tenders

Omdat de markt toch ook aan verandering onderhavig is en sommige families ook van rustig varen houden, heeft Holland Sport enkele jaren geleden het assortiment uitgebreid met sloepen en tenders. Waterspoor is een merk dat goed aansluit op de andere boten in het aanbod. Een Waterspoor tendersloep heeft een herkenbare stijl en is van alle markten thuis. De luxe familiesloepen zijn ruim, comfortabel, van een goede bouwkwaliteit en worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kun je er met de juiste motorisering ook snel mee varen, al dan niet met een Jobe funtube aan het sleepoog.

Holland Sport heeft het assortiment uitgebreid met sloepen en tenders.
Holland Sport heeft het assortiment uitgebreid met sloepen en tenders.

Saxdor Yachts

Onlangs verwierf Holland Sport Boat Centre het dealerschap van Saxdor Yachts voor de Benelux. Het eerste type in de modellenlijn van het nieuwe merk Saxdor is een compacte boot die het gemak en gebruiksgemak van een jetski combineert met de veiligheid en het comfort van een design tender. De Saxdor 200 Sport is direct leverbaar. In de planning staat de Saxdor 320 die momenteel wordt ontwikkeld. Deze 32 voeter zal in drie verschillende uitvoering beschikbaar zijn en gaat volgens de werf de watersportwereld op zijn kop zetten. Een reden om dit merk goed in de gaten te houden.

Onlangs verwierf Holland Sport Boat Centre het dealerschap van Saxdor Yachts voor de Benelux.
Onlangs verwierf Holland Sport Boat Centre het dealerschap van Saxdor Yachts voor de Benelux.

Voor meer informatie: www.hollandsport.nl

Benieuwd naar het aanbod van Holland Sport Boat Centre? Of lees nog meer watersportnieuws.