Kortingsactie bij Sea Shepherd

Sea Shepherd biedt de komende maand exclusieve korting op verschillende artikelen speciaal voor de lezers van Botentekoop.nl. Het doel van de organisatie is het wereldwijd beschermen van het oceaanleven. Een van de manieren hoe Sea Shepherd dit doet is door watersport gerelateerde producten te verkopen. De omzet die hiermee wordt gegenereerd, gebruiken ze om hun missie te behalen.

Sea Shepherd is een non-profitorganisatie die internationaal handelt en is in 1977 opgericht door Paul Watson, een Canadese natuurbeschermer. Het heeft de missie om diersoorten en ecosystemen in oceanen te beschermen en te behouden. Om deze missie te behalen is de voornaamste taak van de organisatie het onderzoeken, registreren en documenteren van illegale activiteiten op zee.

Er wordt samengewerkt met nationale regeringen wereldwijd om illegale visserij te stoppen. Een andere instantie waarmee de organisatie samenwerkt is INTERPOL, een internationale organisatie die zich bezighoudt met het ondersteunen van politieorganisaties.

Het Sea Shepherd armbandje.
Het Sea Shepherd armbandje.

Kortingscode

Sinds december hebben ook Sea Shepherd en Botentekoop.nl hun handen ineen geslagen. Klanten van Botentekoop.nl krijgen 25% korting bij aankoop van het vaantje of het armbandje. Wil je gebruikmaken van deze korting? Vul bij het afrekenen de code “BOTENTEKOOP” in, dan wordt de korting verwerkt. De actie is geldig van 1 t/m 31 december 2020 via deze link.

Op zoek naar een boot?

Op zoek naar een boot? Je vindt je droomboot op Botentekoop.nl. Bekijk ons grote, actuele botenaanbod. Of lees eerst nog meer watersportnieuws.