SamBoats

Een soort ‘Airbnb’, alleen dan voor boten. Het nieuwe concept SamBoat koppelt eigenaren van boten aan watersportliefhebbers die zelf geen boot hebben. Zodat zij ook in het buitenland kunnen genieten van een vaarvakantie. We hebben nu een speciale kortingsactie.

Voor veel booteigenaren is het bekend: je hebt een boot, maar een groot gedeelte van het jaar gebruik je hem niet. En ondertussen betaal je wel kosten voor ligplaats, stalling en onderhoud. Tegelijkertijd zijn er veel watersportliefhebbers die geen eigen boot bezitten maar wel graag een keer op vaar- of zeilvakantie willen. SamBoat brengt deze twee partijen bij elkaar.

SamBoats

Vraag en aanbod koppelen

Twee jeugdvrienden Laurent Calando en Nicolas Cargou, kregen het idee om de vraag onder consumenten en het aanbod van booteigenaren te koppelen. Met als gevolg dat in 2014 SamBoat werd gelanceerd. Sindsdien heeft SamBoat zich ontwikkeld tot een marktleider op het gebied van online bootverhuur – mede door de opkomst van de deeleconomie. In november 2018 werd SamBoat gekocht door Dream Yacht Charter (DYC), wereldleider op het gebied van professionele verhuur van jachten, zeilboten en catamarans.

Meer dan 30.000 boten

SamBoat heeft een groot aanbod: meer dan 30.000 boten in verschillende bestemmingen wereldwijd. Denk aan Kroatië, Griekenland, Italië, Ibiza, Mallorca, Formentera, de Costa Brava en Costa Dorada. Maar ook Frankrijk inclusief Corsica, de Canarische Eilanden, Turkije, Martinique en de Bahamas. Behalve in Frankrijk is de website actief in Spanje, Duitsland, Engeland en Italië. Onlangs ging de Nederlandstalige website live.

SamBoats

Varen in het buitenland

Veel buitenlandse vakantiebestemmingen lenen zich uitstekend voor een of meerdere dagen varen. Dan is het ideaal als je daar eenvoudig en betaalbaar een boot kunt huren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooie boot om een paar weken langs de Adriatische Zee te varen? Of wil je alleen een dagje je vakantieplek ervaren vanaf een jacht? Beide is mogelijk bij SamBoat.

De ‘Airbnb’ voor bootverhuur

Je kunt van tevoren een boot zoeken en boeken, maar ook als je tijdens je vakantie besluit dat je een paar dagen wilt gaan varen, kun je een boot zoeken, vinden en huren. Na het invullen van verschillende zoekcriteria, zie je direct het overzicht van de boten die aan de gevraagde wensen voldoen. Er is een voor ieder wat wils: variërend van boten vanaf 2 tot en met 38 personen en van een paar meter lengte tot een super-de-luxe jacht van 33 meter.

SamBoats

Speciale kortingsactie

Van plan om binnenkort een boot te huren bij SamBoat? Speciaal voor Botentekoop heeft SamBoat een kortingsactie. Als je een boeking van minimaal € 200.- doet, krijg je € 30.- korting! Gebruik bij je boeking code SAMZOMER30. De korting is geldig tot en met eind augustus 2019 en maximaal 1 keer te gebruiken per persoon. Een fijne vakantie!

Bekijk direct het aanbod op www.samboat.nl

Groot botenaanbod

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot? Bekijk eens het grote botenaanbod op onze website. Grote kans dat je precies de boot vindt waar je naar op zoek bent. Zoek direct in het aanbod