Krijgsman Watersport

Midden in het Noord Hollandse vaargebied heeft Krijgsman Watersport een splinternieuwe showroom ingericht op de plaats waar de onderneming ooit van start is gegaan. Aan de Vaartdijk 23b te Assendelft.
Krijgsman Watersport
Het nieuwe adres is een uitnodiging om het brede aanbod van Krijgsman Watersport te ontdekken. Met veel meer ruimte komen de verschillende exemplaren nog beter tot hun recht. Ook op het buitenterrein is er veel vooruitgang geboekt. Op een keurig erf is er ruim voldoende parkeergelegenheid en manoeuvreren met een boottrailer krijgt ook alle ruimte.
Vaartdijk 9b, een steenworp verderop, straalt eveneens de klasse uit die Krijgsman vertegenwoordigd en blijft gewoon open als volledig uitgeruste werkplaats.
Krijgsman Watersport

Breed assortiment bij Krijgsman Watersport

Krijgsman Watersport vverkoopt Primeur, Corsiva, Stout, Oud Huijzer, Topcraft, Riga en Waterspoor sloepen en tenders. In totaal goed voor maar liefst vijfendertig modellen die in uitvoering, indeling en gebruik allemaal net even anders zijn. Van een toegankelijke instapsloep tot een stijlvol vormgegeven dieseltender met alles daar tussenin.
Krijgsman Watersport

Directe levering

Krijgsman Watersport heeft alle modellen niet alleen in de showroom gepresenteerd staan maar ook direct leverbaar op voorraad, inclusief een bijpassende Mercury of Suzuki buitenboordmotor of een Craftsman inboard diesel. Zelfs midden in het seizoen kan daarmee na aankoop direct gevaren worden in een sloep of tender die je altijd al had willen hebben.
Naast een supersnelle levering, staat een Krijgsmansloep of tender voor een hogere kwaliteit. Ook de cabrioletkap, beeldbepalend voor een sloep. De kap die Krijgsman ontwikkeld heeft is in verhouding, heeft een strakke raampartij van een langdurig doorzichtige kwaliteit en is gemaakt van een stof die veel langer dan je verwacht de boot siert. Nog belangrijker, de achtertent zet je zo snel op en af dat niets in de weg staat om nog even het water op te gaan. Een zak met regenwater is uitgesloten, dat past niet bij de kwaliteit die bij een sloep of tender van Krijgsman Watersport hoort.
Krijgsman Watersport

Waterspoor Tendersloepen

Nieuw in het aanbod van Krijgsman Watersport zijn Waterspoor Tendersloepen. Boten met een geheel eigen identiteit die je al van verre zal herkennen is. De zeewaardige en luxe familiesloepen zijn groot, comfortabel en uiterst degelijk gebouwd. Het product heeft een Nederlandse tint waar alleen de beste materialen en appendages voor worden gebruikt.
Krijgsman Watersport
Als één van de weinige bedrijven in dit marktsegment is een proefvaart bij Krijgsman Watersport op afspraak geen enkel probleem. Wel zo prettig natuurlijk wanneer je exact weet wat je koopt. Met het betrekken van de nieuwbouw waarbij zo’n 15 ligplaatsen voor de deur onderdeel van uitmaken, zal midden 2018 de verhuur van sloepen ook mogelijk gaan zijn. Alle actuele informatie hierover vind je op de site van Krijgsman Watersport. Een aantrekkelijke route is in ieder geval eenvoudig te plannen. Vanaf de Nauernasche Vaart waar Krijgsman Watersport gesitueerd is, bereik je Amsterdam in een uur varen. Haarlem heeft dezelfde reisafstand en het Alkmaardermeer vraagt slechts drie kwartier relaxed varen in een mooie landelijke omgeving.
Krijgsman Watersport
Krijgsman Watersport is een hecht familiebedrijf. Janette, Lex en zoon Jorn Krijgsman staan samen met Ronald Smit, het technische geweten, voor een persoonlijk contact waar nogal wat vaste klanten uit voortkomen. Doorgroeiers die service, de prijsstelling en gastvrijheid van Krijgsman watersport op waarde weten in te schatten.
Krijgsman Watersport

Voor meer informatie:

https://www.botentekoop.nl/bedrijf/krijgsman-watersport

Krijgsman Watersport
Vaartdijk 23b,
1566 PN Assendelft
075 – 68 75 729
info@krijgsmanwatersport.nl
www.krijgsmanwatersport.nl