apartboat xs - houseboat

In 2011 bouwde La Mare de eerste houseboat, een CE-gecertificeerd pleziervaartuig, gebouwd in aluminium met het comfort van thuis. In de jaren daarna kende de werf een flinke groei door de opgedane bouwervaring, de input van gebruikers en de ontwikkelingen in de markt.

La Mare bouwt ruim 100 houseboats per jaar. Onder de huidige La Mare houseboten zijn drijvers toegepast van onderhoudsvrij polyethyleen met een verzinkt stalen frame waarop een houtskelet huisje wordt gebouwd. Nieuw voor Nederland is het meest compacte model, de Apartboat XS, een CE-D gecertificeerd vaartuig dat geheel of gedeeltelijk selfsupporting kan zijn.

Interieur van de Apartboat xs.
Interieur van de La Mare Apartboat xs.

Met 15 m2 woonoppervlakte is dit ideaal voor 2 tot 3 personen. Dankzij de goede vaareigenschappen en modern design, kun je het met opties en accessoires, zo luxe maken als gewenst. De La Mare Apartboat XS wordt aangeboden vanaf €57.475,-

Meer informatie: www.lamarehouseboats.nl

Meer houseboats

Ben je op zoek naar een houseboat? Op Botentekoop.nl heb je de keuze uit een ruim aanbod houseboats. We hebben er ook een voor je getest, namelijk de Pedro H2Home 11.50 Cruise Edition. En wist je dat er ook een caravanboat op de markt is? Dat is een houseboat waar je in kunt varen óf kamperen.