Lago Amore

Met elf lengtematen en verschillende indelingen vormt Lago Amore een serie waarmee iedere sloepvaarder de boot die het best past kan vinden. De eigen importlijn van AVR Watersport heeft In plaats van één model te vergroten of verkleinen, alle modellen een eigen identiteit gegeven. De filosofie hierachter is dat met al deze verschillende verschijningsvormen van de sloep, iedere persoonlijke wens kan worden ingevuld.

Lago Amore sloepen worden in Polen gebouwd maar in Nederland bij AVR Watersport vaarklaar afgemonteerd met de aandrijving, accessoires en opties naar opgave van de nieuwe eigenaar. Er is intensief contact met de werf waardoor er bij de bouw al veel speciale wensen mogelijk zijn. Door de afmontage in Waddinxveen wordt deze flexibiliteit nog eens vele malen vergroot. Een sloep als maatpak is hiermee, ook in seriebouw, mogelijk gemaakt. De uitstraling van de nieuwe boot en het comfortniveau is geheel naar eigen inzicht aan te kleden.

Groen varen is op veel plassen in Nederland verplicht en staat mede daardoor in een groeiende belangstelling. Lago Amore sloepen zijn daarom bij uitstek geschikt voor de inbouw van een emissieloze elektrische aandrijving. AVR Watersport verzorgt de inbouw van elektromotoren en bepaald op basis van het te verwachten vaargedrag en vaargebied, de juiste omvang van de accubank.

De Lago Amore 485 is een nieuw model voor 2020.
De Lago Amore 485 is een nieuw model voor 2020.

Nieuw: de Lago Amore 485

Voor seizoen 2020 is een nieuw model geïntroduceerd.  In zijn klasse de diepste, breedste en daarmee meest stabiele boot. Sloep of tender hangt af van de gekozen motor. Met een 10 pk vaart de boot zuinig en relaxed, maar een 30 pk past er ook achter wat van de nieuwe Lago Amore een vlotte dame maakt.

Op een lengte van 485cm vinden zes personen een comfortabele zitplaats waarmee het nieuwe model een onvervalst ruimtewonder is. Met 360kg bootgewicht trailerbaar achter iedere auto. En over het onderhoud hoef je je ook niet druk te maken. Met een poets en motorbeurtje op zijn tijd blijft er veel tijd over om er lekker vaak op uit te trekken.

Hoewel Lago Amore sloepen in uiterlijk niet op elkaar lijken hebben ze toch een gemeenschappelijke eigenschap, een onverslaanbaar scherpe prijsstelling voor de geboden kwaliteit en vaareigenschappen. De nieuwe Lago Amore 485 is er al vanaf € 6.895,-

Meer informatie vind je op www.avrwatersport.nl.

Benieuwd welke sloepen van Lago Amore er nu te koop staan? Bekijk hier het aanbod. Nog meer watersportnieuws bekijk je hier.